Staburags.lv ARHĪVS

Intergaz: drošākie sadzīves gāzes baloni, apmierinātākie klienti

.

2020. gada 1. septembris 00:00

149
Intergaz: drošākie sadzīves gāzes baloni, apmierinātākie klienti

No Intergaz klientiem tikai pozitīvas atsauksmes: uzņēmums, kurš piegādā drošākos gāzes balonus ātri un par izdevīgu cenu!


Intergaz ikdienas pieredze liecina, ka daudzas Latvijas mājsaimniecības ikdienas vajadzībām joprojām izmanto sadzīves gāzes balonus. Vairāk kā 8000 no Intergaz patstāvīgajiem klientiem regulāri izmanto Intergaz nodrošināto gāzes balonu piegādes un nomaiņas servisu mājās.


Iztēlojies, ka gatavo vakariņas, bet pēkšņi maltītes gatavošanu nākas pārtraukt, jo gāzes balonā izbeigusies gāze! Šāda pēkšņa un neparedzēta plānu maiņa ir visai nepatīkama, jo kādam no mājiniekiem visdrīzāk nāksies steigties uz tuvāko degvielas uzpildes staciju vai kādu no specializētajiem veikaliem, lai iegādātos jaunu gāzes balonu, tad ar to dotos atpakaļ mājās, un pieslēgtu to savai gāzes plītij.


Tas neizklausās pēc īpaši patīkami pavadīta vakara, turklāt, šāds modelis noteikti neder visiem, jo gāzes balona atvešanai nepieciešams papildu laiks, transports un arī pārliecība, ka pats to droši spēsi savienot ar gāzesplīti. Taču Intergaz klientiem ar šādām problēmām jāsaskaras nebūs - uzņēmums nodrošina ne tikai gāzes balonu maiņu, piegādi un uzstādīšanu, bet arī 100% drošības garantiju – Intergaz piegādātie gāzes baloni ir drošākais risinājums ikvienai mājsaimniecībai! Mēs zinām, ka mūsu klienti šīs priekšrocības vērtē augstu – savās atsauksmēs tie Intergaz snieguši vidējo vērtējumu 4,9/5!


20200901-1034-gaze2.jpg

Intergaz uzņēmuma Google My Business profils


Gāzes balonu uzstādīšana un drošība

Jau iepriekš minējām, ka Intergaz sadzīves gāzes balonus ne tikai piegādā uz jūsu mājām, bet parūpējas arī par to uzstādīšanu – gāzes balonu savienošanu ar gāzes plīti. Ne katrs no mums to spēj un vēlas darīt – un tas vairs nav nepieciešams! Pēc pasūtījuma veikšanas Inergaz speciālists gāzes balonu atvedīs un pievienos, izslēdzot jebkādus drošības riskus. Visi Intergaz darbinieki, kuri nodarbojas ar gāzes iekārtu uzstādīšanu, ir augsti kvalificēti eksperti gazifikācijas jomā, tādēļ ikviens klients var būt pilnīgi pārliecināts par to, ka process tiks paveikts gan profesionāli, gan saskaņā ar visaugstākajiem drošības standartiem.


Tāpat Intergaz ir viens no retajiem uzņēmumiem, kura ražotnē atrodamas serficētas gāzes balonu uzpildes telpas – tās nodrošina, ka gāzes balonu uzpildes process ir pilnīgi drošs, un tiek rūpīgi sekots līdzi gāzes balonu uzpildes procesa drošībai un tehniskajai izpildei. Iespējams, būs uzņēmumi, kuri gāzes balonus piedāvās par nedaudz zemāku cenu nekā Intergaz taču visbiežāk šie gāzes baloni tiek nodrošināti nelegāli – uz Latviju tie tiek atvesti tikai pārdošanai, tāpēc produkts nav izsekojams, un netiek ievēroti nepieciešamie drošības standarti un nosacījumi.


20200901-1036-gaze3.jpg


Ko saka klienti

Kāds no Intergaz klientiem, kurš izmantojis gāzes balonu piegādes pakalpojumu, savu pieredzi apraksta šādi: “Teicams klientu apkalpošanas serviss. Aizpildīju pieteikumu mājaslapā gāzes balona maiņai, pēc brīža ar mani sazinājās operators, ar kuru vienojāmies par piegādes laiku. Uzņēmuma speciālists ieradās norunātajā laikā un pats uzstādīja balonu. No pieteikuma aizpildīšanas brīža līdz uzstādītam balonam tiku divu stundu laikā! Paldies Jums!” Esam gandarīti par iespēju nodrošināt aizvien lielāku klientu skaitu ar ērtu un ātru servisu, un priecājamies, ka to novērtējat!


Par uzņēmumu Intergaz

SIA “Intergaz” nodrošina pilnu pakalpojumu spektru attiecībā uz sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas uzstādīšanu, kā arī sistēmas tālāko tehnisko apkalpošanu. Kā jau iepriekš minēts, visas priekšrocības un ievērotie drošības pasākumi attiecas gan uz klientiem, kuri vēlas mājoklī vai vasarnīcā ierīkot sašķidrinātās gāzes apkuri, gan uz klientiem, kuriem nepieciešams tikai gāzes balons gāzes plīts izmantošanai.

Ja interesējies arī par iespēju savam mājoklim ierīkot sašķidrinātās gāzes apkures sistēmu ar gāzes tvertni vai baloniem, sazinies ar Intergaz! Mūsu speciālisti veiks visus nepieciešamos aprēķinus un piedāvās tieši Tavai situācijai vispiemērotāko risinājumu! Vairāk par gāzes apkures ierīkošanu privātmājām ar gāzes tvertni vari uzzināt šeit. Kvalificēta Intergaz speciālista bezmaksas izsaukumu uz objektu iespējams pieteikt pa tālruņa numuru 1804 vai aizpildot veidlapu mūsu mājaslapa.