Staburags.lv ARHĪVS

Noderīgi padomi, izvēloties mēbeles pasākumiem

.

2020. gada 26. augusts 00:00

140
Noderīgi padomi, izvēloties mēbeles pasākumiem


Krēslu noma


Krēsli ar mīkstu sēžamo daļu ir labāka izvēle pasākumos, kur sēdēšana paredzēta ilgāku laiku. Piemēram, semināri vai garākas prezentācijas. Diemžēl šāda tipa krēsli ir grūtāk transportējami un pārvietojami. Polsterētajiem banketa krēsliem iespējams pasūtīt baltu, melnu vai pelēku pārvalku. Šādi krēsli nedrīkst salīt, tādēļ izmantojami tikai sausā vidē. 


Lieliska alternatīva ir koka saliekamie krēsli baltā krāsa. Tie apvieno sevī saliekamo krēslu kompaktumu un vieglumu, nezaudējot svinīgumu. Izmantojami gan brīvdabas pasākumiem, gan telpās.


Galdu noma


Pieņemts uzskatīt, ka viena persona pie galda jutīsies ērti, ja tai tiks nodrošināti 60cm galda malas vietas. Šādi var viegli aprēķināt, cik aptuveni galdi nepieciešami pasākumā.


Galdi pasākumos, galvenokārt, mēdz būt trīs veidu. Apaļie galdi sēdēšanai; taisnstūra galdi sēdēšanai vai uzkodu galdam un stāvgaldi. Šeit izvēli nosaka gaume un pasākuma veids. Stāvgaldus mēdz pārklāt ar klasisko nokareno vai elastīgo “zeķes” tipa galdautu. Elastīgie būs labāki āra pasākumiem, jo nokarenā tipa klasiskos galdautus purina pat neliels vējš.


Jaunākais modes kliedziens ir galdauti pelēkā krāsā. Tie lieliski izskatās kopā ar baltiem koka krēsliem.


Dārza svētkiem, sporta spēlēm, izbraukuma kafejnīcām labs risinājums ir galds ar diviem soliem. Pie 180cm saliekamā galda un soliem katrā pusē ērti varēs justies sešas personas. Galdi un soli ir viegli salokāmi uz pusēm, kas ļauj tos transportēt ar jebkuru vieglo auto.


Mēbeļu noma


Uzņēmumi parasti piedāvā arī mēbeļu piegādi līdz pasākuma vietai, bet mazāku pasākumu gadījuma saliekamās mēbeles var pārvadāt gandrīz ar jebkuru automobili. Jāņem vērā, ka piegāde un montāža/demontāža ir dažādi pakalpojumi. Par nepieciešamajiem pakalpojumiem nepieciešams vienoties detalizēti.