Staburags.lv ARHĪVS

Atsavina ieročus

2010. gada 4. marts 09:29

1428
Atsavina ieročus

Jēkabpilī, sankcionētas kratīšanas laikā vīrieša dzīvesvietā atsavina ievērojamu daudzumu šaujamieroču un munīcijas.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece informē, ka Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki šā gada 2. martā ap pulksten 16.45 saņēma izsaukumu par huligāniskām darbībām pret 1995. gadā dzimušu jaunieti Jēkabpilī, Akmeņu ielā, iepretim tirgus teritorijai.

Policisti aizturēja 1960. gadā dzimušu vīrieti, kuram aizturēšanas laikā atsavināja divas pistoles. No kurām viena bija pielādēta.

Veicot tālākās izmeklēšanas darbības, sankcionētas kratīšanas laikā aizturētā vīrieša dzīvesvietā privātmājā atsavināja ievērojamu daudzumu šaujamieroču, kā arī munīciju (dažādas veida 19 šautenes, 5 pistoles, 2 ložmetējus un ložmetēja stobru, 460 dažāda veida patronas), no kuriem daļa bija paslēpta atpūtas krēslu matračos un dīvānu sānu atzveltnēs.

Uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 231. panta 2. daļas kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem un policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.