Staburags.lv ARHĪVS

Noderīgas dāvanu idejas svētkiem meklē Labadavana.lv

.

2020. gada 11. jūlijs 00:00

130
Noderīgas dāvanu idejas svētkiem meklē Labadavana.lv

Svētki ir viena no skaistākajām lietām mūsu dzīvē. Daudzi no mums ar nepacietību gaida savas dzimšanas un vārda dienas, Ziemassvētkus, Lieldienas, Jāņus un citas svinamas dienas. Tikai vērā jāņem tas, ka, lai arī, cik ļoti mums patiktu saņemtie apsveikumi, pantiņi un dāvanas, arī pašiem jābūt atbildīgiem un jāatceras, ka jāapsveic savi tuvie un mīļie viņu īpašajos datumos. Kā izlemt, ko dāvināt un noskaidrot ar apsveikšanu citu vērtīgu informāciju, lasi turpinājumā.

Kā nepalaist garām to, kam šodien ir vārda diena?

Vienkāršākais variants būtu – palūkoties kalendārā, kas stāv pie sienas. Bet, ko darīt, ja tas nav pieejams, jo esi darbā, ceļā vai citviet, bet vēlies zināt, kam svinama vārda diena šodien? Ērti pārskatāms un funkcionāls vārda dienu kalendārs pieejams vietnē Labadavana.lv, kur, uzklikšķinot uz katra vārda, redzēsi, cik cilvēkiem Latvijā tāds arī ir, kā arī turpat būs pieejami dažādi vārda dienas apsveikumi un dzejoļi, kuros ietverts arī gaviļnieka vārds. Kurš gan nevēlētos saņemt dāvanu, kas papildināta ar dzejoli, kurā ietverts viņa vārds?

Iedvesma pārsteigumiem

Vārda un dzimšanas dienas pantiņi, protams, nav viss, kas pieejams portālā Labadavana.lv. Šeit atradīsi arī dažādas dāvanu idejas, kuras iespējams atlasīt gan pēc saņēmēja veida, svētku tematikas un arī gaviļnieka vecuma. Piekritīsi – šie visi faktori ir ļoti svarīgi īstās dāvanas izvēlē. Tāpat laba dāvana arī ir pielāgota saņēmēja personībai, gaumei un interesēm, par ko noteikti vajadzētu padomāt, pirms pērc dāvanu internetā vai gatavo to pats.

Lieliska dāvana ir pārdomāta, dāvināta no sirds un pasniegta, lai radītu emocijas. Kāda dāvana rada pārsteigumu, cita pat šokē, vēl kāda aizkustina, bet cita – sasmīdina. Portāla Labadavana.lv apsveikumu sadaļā atrodami ne tikai mīlīgi un aizkustinoši dzejoļi, bet arī rupjie pantiņi un pat latviešu lamuvārdi. Lai arī šāda veida “sveiciens” nebūs piemērots visiem, ja skaidri zini, ka cilvēkam ir laba humora izjūta un viņš sapratīs joka ideju, vari izvēlēties kādu ideju no šī klāsta.