Staburags.lv ARHĪVS

Sastatņu noma un pilna cikla serviss – SIA “Alfarent”

.

2020. gada 11. jūlijs 00:00

97
Sastatņu noma un pilna cikla serviss – SIA “Alfarent”

Gadījumos, kad jāizmanto sastatņu noma, gudrāk ir izvēlēties uzņēmumu, kas spēj piedāvāt pilna cikla servisu. Sastatnes tiek pielietotas dažāda veida darbos iekštelpās un ārpus ēkām, un strādāšana augstumā saistās ar drošības riskiem, tādēļ ir vērtīgi, ja uzņēmums, kura piedāvājumā ir sastatņu noma, specializējušies arī dažādu drošu un efektīvu konstrukciju piegādē, montāžā un citās saistītās sfērās.

SIA “Alfarent” lepojas ar sava uzņēmuma komandu, kurā darbojas savas jomas profesionāļi – zinoši un pieredzējuši montāžas darbu veicēji, inženieri un projektu vadītāji, kas sadarbojas, lai radītu labāko rezultātu, piedāvājot sastatnes, kas pielāgotas katra klienta vajadzībām un objekta īpatnībām.

No projektēšanas līdz ceļam atpakaļ uz noliktavu Uzņēmuma pakalpojumu klāsts ir plašs, tādēļ ir iespējams pielāgoties dažāda apjoma projektiem. Izmantot “Alfarent” pakalpojumus ir ērti, jo komanda nodrošina visus nepieciešamos etapus, aiztaupot nepieciešamību meklēt papildu palīdzību:

  • Sākotnēji norisinās konsultācija ar klientu, lai noskaidrotu vajadzības, izmaksas un iespējamos risinājumus;

  • Turpinājumā “Alfarent” speciālisti veic objekta apsekošanu un nepieciešamo mērījumu veikšanu;

  • Tiek izstrādāts projekts, lai to pēc tam saskaņotu ar klientu;

  • Kad tas tiek apstiprināts, tiek veikta sastatņu komplektēšana un nogādāšana objektā;

  • Zinoši meistari veic sastatņu montāžu atbilstoši drošības noteikumiem un nodod konstrukciju ekspluatācijā;

  • Arī ekspluatācijas laikā tiek veikta konstrukcijas apsekošana;

  • Pēc tam, kad sastatnes noma noslēgusies, “Alfarent” komanda ierodas objektā, veic sastatņu demontāžu un nogādā atpakaļ noliktavā.

Kā redzams, “Alfarent” sastatņu noma ir īpaši ērts un izdevīgs risinājums, jo Jums nebūs jāsatraucas par to, kā transportēt, uzstādīt, demontēt un uzglabāt sastatnes, jo par to visu parūpēsies uzņēmuma komanda.

Efektīvi izmantojamas sastatņu konstrukcijas “Alfarent” piedāvājumā ir gan modulāro, gan fasādes sastatņu noma. PERI UP ROSETT modulārās sastatnes visbiežāk izmanto gan industriālajos, gan īpašos celtniecības objektos. Šī konstrukcija noder gan skatuves, gan tribīņu veidošanai, tiek izmantota mūrnieku un betonētāju vajadzībām, kā arī, veidojot kāpņu torņus un darba platformas.

PERI UP T70 fasādes sastatnes ir drošas un ērtas, turklāt tās var ērti apvienot ar alumīnija sijām un tuneļiem, pielāgojot dažādu formu un apjomu fasādēm.

Uzziniet vairāk par to, kā sastatņu noma Jums var noderēt – Alfarent.lv!