Staburags.lv ARHĪVS

Kādas pazīmes liecina, ka jums nepieciešams jauns ledusskapis?

.

2020. gada 28. jūnijs 00:00

458
Kādas pazīmes liecina, ka jums nepieciešams jauns ledusskapis?

Ja vakar gatavotā zupa pēc ledusskapī pavadītas nakts jau sākusi nepatīkami garšot un smaržot, pastāv iespēja, ka Jūsu uzticamais ledusskapis ir savu laiku nokalpojis. Turpinājumā aplūkojiet vairākas izplatītas pazīmes, kas liecina, ka laiks pirkt jaunu ledusskapi.

1.Redzamas izteiktas ledus kārtas vai kondensācijas veidošanās
 “Nosvīdušas” ledusskapja ārējās vai iekšējās sienas vai arī ledus kārta uz durvīm un iekšpuses nozīmē, ka ledusskapis vairs nespēj nodrošināt līdzsvaru starp siltumu un aukstumu. Iespējams, ka pie vainas ir durvju gumiju kvalitāte, vai arī nopietnāki bojājumi.

2.Ledusskapis darbojas bez apstājas
Ja ledusskapji darbojas pareizi, tie ik pa laikam izslēdzas, automātiski regulējot temperatūru iekšienē. Ja dzirdat, ka iekārtas motors rūc visu laiku, iespējams, sistēma nedarbojas tā, kā tai vajadzētu.

3.Ledusskapja ārpuse ir uzkarsusi
Lai arī neliels siltuma daudzums, kas izdalās no ledusskapja ir normāls, tam noteikti nevajadzētu būt karstam. Šāda pazīme var liecināt par nopietnām ventilācijas, spirāļu vai cita veida problēmām.

4.Ēdiens neuzglabājas tik ilgi, kā vajadzētu
Galvenais iemesls, kādēļ lietojam ledusskapi, ir, lai saglabātu produktus un ēdienus ilgāk svaigus. Ja novērojat, ka ledusskapī esošās lietas ātri sabojājas, kā arī tas lēni atdzesē, piemēram, dzērienus, tehnikai noteikti ir problēma, kas ievērojami paaugstina arī elektrības rēķinu.

5.Ledusskapis savu laiku ir nokalpojis
Ja nevarat atcerēties, kad iegādājāties esošo ledusskapi, tas vairs neizskatās pievilcīgi un nedarbojas efektīvi, šīs noteikti ir pazīmes, kas liecina, ka laiks domāt par jaunas ierīces iegādi. Taču, kādu ledusskapi pirkt?

Liebherr ledusskapji un Liebherr saldētavas – kvalitāte Jūsu mājās

Ja vēlaties savu mājokli papildināt ar sadzīves tehniku, kas ne tikai lieliski izskatās, bet arī ietver mūsdienīgas tehnoloģijas un samazina Jūsu ikmēneša elektrības rēķinu, tad Liebherr ledusskapji un Liebherr saldētavas būs īstā izvēle!

Šis vācu zīmols ar vairāk nekā 50 gadu pieredzi ir izcīnījis savu vietu pasaulē, turklāt papildus tam, ka tiek piedāvāta sadzīves tehnika, ir nodrošināts arī Liebherr ledusskapju serviss un Liebherr saldētavu serviss, kas apliecina ražotāja ieguldījumu un atbildību par savu produkciju.

Iepazīstiet Liebherr ledusskapjus un saldētavas šeit - Liebherr.alfis.eu!