Staburags.lv ARHĪVS

Pārbaudīta vērtība – metāla durvis no Baltkrievijas

.

2020. gada 23. maijs 00:00

437
Pārbaudīta vērtība – metāla durvis no Baltkrievijas

Rodoties vajadzībai nomainīt ārdurvis dzīvoklim vai mājai, mums ir vairākas iespējas, no kurām izvēlēties. Standarta variants būtu došanās uz kādu specializēto tirdzniecības vietu un durvju modeļa izvēle klātienē, taču, ņemot vērā esošo situāciju pasaulē, kā arī iespēju ietaupīt laiku un naudu, salīdzinot vairāk variantu, gudrāk ārdurvis privātmājām un dzīvokļiem ir iegādāties internetā. Šajā rakstā plašāk pastāstīsim par baltkrievu uzņēmumu Metalux, kas jau vairākus gadus pircējiem Latvijā un citās valstīs piedāvā kvalitatīvas, drošas un vizuāli pievilcīgas metāla durvis.

Kā Metalux kļuva par līderi Baltkrievijas tirgū, ražojot dzelzs durvis? Mūsdienās durvju ražotāju netrūkst, tādēļ arī starp tiem valda sīva konkurence. Katrs bizness cenšas piesaistīt klientus dažādos veidos, taču vienmēr svarīgi un neatņemami kritēriji, pērkot metāla ārdurvis, būs to kvalitāte, drošība, izskats un, protams, cena.

Metalux savā darbībā veiksmīgi apvieno visus šos kritērijus, tādēļ arī pieprasījums pēc Baltkrievijas durvīm pieaug. Uzņēmums savu produkciju nu piedāvā jau 15 valstīs un turpina izplatīties. 2018. gada rudenī tika izveidota Metalux pārstāvniecība un noliktava arī Rīgā, nodrošinot, ka kvalitatīvas metāla durvis dzīvoklim vai mājai varam iegādāties ātri un ērti. 2019. gadā atklāts arī salonveikals Rīgā, kur var aplūkot dažādus durvju modeļus klātienē.

Kādēļ izvēlēties Metalux ražotās durvis? Ikvienam saimniekam ir svarīgi, lai mājokļa ārdurvis būtu drošas un arī skaistas, tādēļ Metalux metāla durvis mājai vai dzīvoklim ir labākais risinājums, kas apvieno vairākas priekšrocības, tai skaitā:

  • Dzelzs durvis tiek izgatavotas no augstvērtīgiem materiāliem, kas nodrošina to ilgu kalpošanu, funkcionalitāti un izskata saglabāšanu;

  • Ikvienā ražošanas posmā tiek veikta strikta kvalitātes kontrole;

  • Metāla ārdurvis privātmājām un dzīvokļiem tiek ražotas un piegādātas noteiktajos termiņos;

  • Durvju sortiments tiek papildināts ar arvien jauniem modeļiem;

  • Durvis no metāla izceļas ar lielisku siltuma un skaņas izolāciju;

  • Metalux ražoto ārdurvju kvalitāti apliecina arī pozitīvās atsauksmes no klientiem.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par Metalux, kā arī aplūkot durvju sortimentu un veikt pasūtījumu, ielūkojieties M-lux.lv!