Staburags.lv ARHĪVS

Kā iekārtot darba vietu mājās ar Erti.lv piedāvājumu

.

2020. gada 25. aprīlis 00:00

55
Kā iekārtot darba vietu mājās ar Erti.lv piedāvājumu

Jau ilgstoši par augošu tendenci ir kļuvis darbs no mājām. Pēdējā laika notikumi pēkšņi lielu daļu cilvēku ir piespieduši strādāt no mājām, kas daudziem patīk, bet citiem arī nepatīk. Jebkurā gadījumā, ikvienam no mājām strādājošam cilvēkam pēkšņi ir jādomā par to, kā izveidot darba vietu mājās – uz gultas, matrača vai dīvāna, ja nav citu iespēju. Matraču veikals erti.lv piedāvā dažādus padomus, kā ērti iekārtot savu darba vietu dažādos apstākļos savā mājā, gan rēķinoties ar ierobežotu vietu, gan ierobežotām mēbelēm.

Vislabāk, ja darba vieta jūsu mājoklī jau ir iekārtota – tas ir biroja galds ar biroja krēslu. Ja tā vēl nav, tad var vēl pagūt iegādāties vienu vai otru, lai iekārtotu sev ērtu darba vietu ilgtermiņā. Tomēr tas ir iespējams tikai, ja vieta to atļauj.

Bieži cilvēki dzīvo šauros mājokļos un, ja darbam paredzēta vieta iepriekš nebija iekārtota, droši vien mājoklis tam ir bijis pa šauru. Šajā gadījumā vislabākais risinājums ir iegādāties saliekamās mēbeles. Viens variants – saliekamais galds, uz kura novietojot portatīvo datoru, varēsiet strādāt no gultas vai dīvāna.

Ja strādājat no gultas, iesakām padomāt, vai jūsu matracis ir piemērots tādam lietojumam. Ilgstošai sēdēšanai gultā labāk derēs cieti matrači. Ja domājat, kur pirkt matraci, iesakām iegriezties erti.lv un apskatīties lielo piedāvājumu matračiem internetā. Iespējams šis tieši ir īstais brīdis, lai izmantotu matraču atlaides.

Tomēr, ja esat uz dīvāna, matraču veikalā erti.lv atrodami arī piedāvājumi tiem. Strādāt uz dīvāna ir īpaši ērti, jo uz tā var mainīt pozas un strādāt no dažādām vietām. It īpaši, ja jums ir stūra dīvāns, iespējams dažādi izgrozīties un nezaudēt komfortu garas darba dienas laikā. Galvenais, lai jums būtu saliekamais datorgalds ērtā augstumā. Tad to dienas beigās varēsiet novietot neredzamā vietā un jūsu darba vieta netraucēs atpūtai jūsu mājoklī.

Erti.lv iesaka paviesoties matraču veikalā Maskavas 180 vai matraču interneta veikalā erti.lv, lai atrastu šim laikam piemērotāko matraci vai virsmatraci, kā arī iepazītos ar dīvānu un gultu piedāvājumu.