Staburags.lv ARHĪVS

7 oriģinālas idejas neaizmirstamai bērnu dzimšanas dienas ballītei

.

2020. gada 20. marts 00:00

1037
7 oriģinālas idejas neaizmirstamai bērnu dzimšanas dienas ballītei

Dzimšanas diena ir viens no svarīgākajiem notikumiem bērnu dzīvē, kuru mazie ķipari gaida ar nepacietību. Savukārt vecākiem šis ir pamatīgs izaicinājums, jo ne tikai jāsarūpē dāvana, bet arī jāsarīko oriģināla bērna dzimšanas dienas ballīte. Lai palīdzētu to paveikt, šajā rakstā esam apkopojuši septiņas noderīgas idejas ballītes organizēšanai.

             1.Animatora iesaistīšana

Mūsdienās bērnu ballīšu vadītājus sauc par animatoriem, un to iesaistīšana pasākumā var būt lielisks veids, kā pārsteigt gan mazo jubilāru, gan viesus. Pieredzējuši animatori ne tikai lieliski saprotas ar bērniem, bet arī spēj nodrošināt jautrību un organizēt dažādas aktivitātes īsākam un garākam laika posmam atkarībā no tā, uz cik ilgu laiku pakalpojumus izmantojat. Izvēloties profesionālu ballīšu vadītāju, pozitīvas emocijas un lieliski pavadīts laiks būs garantēts!


2.Lāzerpeintbols

Mūsdienās bērni daudz laika pavada, sēžot pie datora vai lietojot citas modernās tehnoloģijas, tādēļ Jums ir iespēja izvēlēties dzimšanas dienas ballītes pārsteigumu, kas liks gan Jūsu atvasei, gan pārējiem ballītes viesiem izkustēties un vienlaikus gūt lielisku pieredzi. Lāzerpeintbols bērniem, ko piedāvā Laserdog.lv, ir īstā izvēle, kas padarīs dzimšanas dienu par neaizmirstamu notikumu!

Lāzerpeintbols jeb lāzertags ir aktīva spēle, kuras dalībnieki spēlē komandās vai viens pret otru, izmantojot elektroniskus ieročus. Katram spēlētājam uz galvas ir vibrējošs uztvērējs, kas uztver ieroča radīto lāzerstaru. Svarīgi atcerēties, ka lāzera peintbols bērniem ir pilnībā droša spēle, kas sniedz pozitīvas emocijas un neliek garlaikoties ne brīdi. Lāzera stariem nav negatīvas ietekmes uz redzi, kā arī spēles process nav sāpīgs vai traumatisks.

Laserdog.lv rīcībā ir dažādas telpas Rīgā un Jelgavā, kuras piemērotas ne tikai lāzerpeintbolam bērniem, bet arī citiem pārsteigumiem, tāpat pieejama vieta, kur novietot cienastu ciemiņiem un organizēt citas aktivitātes. Lai pieteiktu spēli un uzzinātu vairāk par lāzertagu, ielūkojieties Laserdog.lv vai zvaniet pa tālruni +371 20000089. 


3.Piepūšamās atrakcijas

Lai arī mūsdienās šo izklaidi uzņēmumi piedāvā arī iekštelpās, īpaši aizraujoši mazajiem ķipariem būs lēkāt piepūšamajās atrakcijās, kas novietotas ārā. To, protams, var darīt, ja ir atbilstoši laika apstākļi un sezona. Nomai pieejamas gan mazākas, gan lielākas piepūšamās atrakcijas, kas padarīs dzimšanas dienas ballīti jautrāku un aizraujošāku. Turklāt, izvēloties šo izklaidi, vecākiem nav jāuztraucas par transporta pakalpojumiem, jo parasti uzņēmums pats parūpējas gan par atrakcijas uzstādīšanu, gan arī salikšanu un transportēšanu.


4.Izlaušanās istaba

Lai arī izlaušanās istabas (escape rooms) jeb kvesti biežāk tiek pieminētas attiecībā uz jauniešu un pieaugušo izklaidēm, mūsdienās tiek piedāvāts arī plašs bērnu izlaušanās istabu klāsts, kas piedāvā Jūsu atvasēm aizraujošu un nervus kutinošu izklaidi.

Izlaušanās istabas savu popularitāti ieguvušas jau pirms vairākiem gadiem. To darbības princips ir viegli saprotams – spēlētāju komanda tiek ieslēgta istabā ar dažādiem objektiem. Stundas laikā no telpas ir jāizkļūst, risinot dažādus uzdevumus un mīklas, kas ved no viena pavediena pie otra. Kvestiem ir dažādas tematikas, piemēram, pirāti, detektīvi, spiegi, vampīri un citas.


5.Batutu parks

Šī var būt lieliska alternatīva piepūšamām atrakcijām. Batutu parks atrodas iekštelpās, tāpēc to var izmantot jebkurā sezonā. Telpās izvietoti dažādi tramplīni, uz kuriem bērniem var lēkāt un priecāties. Lai izklaide batutu parkā būtu pozitīva un aizraujoša, ņemiet vērā noteikumus un ierobežojumus, kas attiecas uz apmeklētājiem. Lielākoties izklaides uz batutiem piemērotas bērniem, kas sasnieguši četru, piecu gadu vecumu.


6.Bumbu baseins

Apvienojot dzimšanas dienas svinības ārpus mājas ar bumbu baseinu, Jūs iegūsiet lielisku izklaidi un pārsteigumu savam mazajam ķiparam! Bumbu baseini ir piemēroti arī mazākiem bērniem, sākot jau no aptuveni divu gadu vecuma. Tāpat telpās, kur pieejami bumbu baseini, parasti tiek piedāvāta arī zona svinībām un galda klāšanai.


7.Tematiskā ballīte mājās

Arī dzimšanas dienas svinības mājās var padarīt par īpašu notikumu, atliek tikai pielietot fantāziju un radošumu. Viens no variantiem, kuru varat izmantot, ir telpu izrotāšana un galda noformēšana noteiktā tematikā, aicinot arī viesus tai pieskaņoties. Tāpat ballīti mājās varat papildināt ar animatora iesaistīšanu, seju apgleznošanu, gardām uzkodām un, protams, torti.

Lai izdodas ieplānot lielisku dzimšanas dienas ballīti!