Staburags.lv ARHĪVS

Latvijā ražoti ortopēdiskie matrači ar lieliskām atlaidēm

.

2020. gada 1. marts 00:00

297
Latvijā ražoti ortopēdiskie matrači ar lieliskām atlaidēm

     Cilvēks miegā un savā gultā pavada ļoti lielu savas dzīves daļu. Lai arī lielākoties šajā laikā neesam pie samaņas, mūsu ķermenis ļoti labi izjūt ārējo faktoru ietekmi – trokšņus, gaisa temperatūru un pieskārienus. Mēs guļam, lai atjaunotu fiziskos spēkus, prāta asumu un garīgos resursus jaunas dienas sākumam. Tas, kāds ir mūsu matracis, nosaka lielu daļu miega kvalitātes. Ja matracis ir izgulēts, tad ķermeņa svars slieksies uz vienu, dziļāko, matrača punktu, tādējādi nostādot mugurkaulu neērtā pozīcijā. Ja matracis čīkst, tad apzināti vai neapzināti, mēs tomēr dzirdēsim šīs skaņas, un tās traucēs mūsu prātam maksimāli atpūsties. Vēl trakāk, ja no matrača sāk spraukties kāda saplīsusi atspere – tad gan jāatzīst, ka ir pienācis pēdējais laiks iegādāties jaunu matraci. 

     Kur pirkt matraci? Matraču veikalā Erti.lv atradīsiet plašu Latvijā ražotu matraču klāstu. Te pieejami matrači ar atsperēm un atsperu blokiem (Pocket, MultiPocket, Bonnell), ir arī matrači bez atsperēm (pildīti ar mūsdienīgiem materiāliem), kā arī virsmatrači. Visi Erti.lv gultu matrači ir pārklāti ar 100% kokvilnas pārvalku, kuru viegli noņemt un mazgāt. Izvēloties matraci no Erti.lv, saņemsiet augstas kvalitātes preci, kas kalpos ilgi un vērtīgi. Erti.lv matraču pildījumā tiek izmantoti “gudri” materiāli, kas rūpējas par ideālu mikroklimatu (perforētais latekss), nodrošina ortopēdisku balstu mugurai (Memory Foam putas), kā arī ir hipoalerģiski (kokosriekstu šķiedra un visi pārējie materiāli).

     Matrači internetā ir izvietoti viegli pārskatāmā katalogā, kurā var detalizēti iepazīties ar visiem matraču tipiem, to sastāvu un funkcijām. Katram cilvēkam ir savas vēlmes un finansiālās iespējas, tādēļ Erti.lv ir parūpējies, lai ikkatrs spēj atrast matraci atbilstoši savām vajadzībām. Piedāvājumā ir gan ekskluzīvi matrači augsta komforta cienītājiem, gan arī vienkārši un stingri matrači ikdienas lietošanai. Veikalā nopērkami arī matrači bērniem – tie atvaira nepatīkamus aromātus un mitrumu, tādēļ ir īpaši praktiski mazuļu izguldīšanai. Visi Erti.lv matrači pieejami dažādos izmēros. Nenokavē matraču iegādi ar īpaši labām atlaidēm Erti.lv interneta veikalā un Maskavas ielā 180!