Staburags.lv ARHĪVS

Mājīgums un siltums ar Tulikivi krāsnīm un kamīniem

.

2020. gada 29. februāris 00:00

169
Mājīgums un siltums ar Tulikivi krāsnīm un kamīniem

      Daudziem no mums ir sapnis par sprakšķošas malkas skaņu no krāsns vai kamīna, kas piepilda mājokli ar siltām emocijām. Ja jums ir jāizdara izvēle par to, kas būs siltuma avots Jūsu mājās, aicinām izvēlēties kādu no Tulikivi krāsnīm vai kamīniem. Tulikivi krāšņu elegantais dizains, apvienojumā ar augstu produkta kvalitāti tā ekspluatācijas laikā var būt Jūsu labākā izvēle. Aicinām iepazīties ar plašo Tulikivi produktu klāstu pirms izvēlaties, kāda tieši krāsns vai kamīns Jūsu mājoklim ir vispiemērotākais. 
      Tulikivi krāsnis ir akmens krāsnis, kas tiek iegūts Tulikivi dabīgajos akmens karjeros Somijas vidienē. Šobrīd Tulikivi krāsnis un kamīni ir ierīkoti jau vairāk kā 300 000 mājokļos visā pasaulē un klienti, izvēloties Tulikivi produkciju sagaida no tās visaugstāko Somijas kvalitāti.
     Tulikivi produktu līnijā ir visdažādākie krāšņu un kamīnu veidi, kurus varēsiet izvietot daudzviet savā mājoklī – no omulīgās viesistabas līdz karstai somu pirtij. Starp Tulikivi produktiem atradīsiet dažādus kamīnu risinājumus, kamīnkrāsnis ar cepeškrāsnīm, plītis, mazākas un lielākas krāsnis dažādiem interjeriem un pirts krāsnis. 
     Mūsu bieži drēgnajā klimatā, kad ārā ir ļoti drēgns, kamīnkrāsnis ir lielisks veids, kā jebkurā telpā savā mājoklī ieviest siltu omulīgumu. Dzīva uguns telpas stūrī vai tās centrā ļoti izmaina telpas raksturu. Tulikivi kamīnu varat iekārtot jebkurā vietā savā viesistabā vai guļamistabā, rēķinoties, ka krāsnis ir kompaktas, drošas un ar augstu siltumatdevi, sildot telpu vismaz diennakti. 
     Gatavot uz krāsns ir lielisks veids, kā piepildīt telpu ar siltumu, kā arī izmantot karstās virsmas gatavošanai, tā ietaupot uz citiem siltumresursiem. Tulikivi produktu vidū ir ne tikai gaumīgas klasiskās virtuves plītis, bet arī kamīni ar iebūvētām maizes krāsnīm. Retais viesis atteiktos no tikko mājās ceptas maizes. 
     Tulikivi produktu vidū ir arī krāsnis, ar ko aprīkot karstāko vietu mājoklī - pirti. Somi ir visīstākie pirtnieki, tādēļ, kad jāizvēlas ar kādu krāsni aprīkot savu pirti, Tulikivi krāsnis ir ļoti labs risinājums. Kurš tad cits spēs izveidot labāko krāsni pirtij, kā visslavenākais pirtnieks.