Staburags.lv ARHĪVS

Profesionāli kravu pārvadājumi Latvijā un pasaulē – Ursus Forwarding

.

2020. gada 1. februāris 00:00

101
Profesionāli kravu pārvadājumi Latvijā un pasaulē – Ursus Forwarding

Izvēloties uzņēmumu, kuram uzticēt kravu pārvadājumus, kā arī loģistikas risinājumu izstrādi, klienti ņem vērā dažādus aspektus, tai skaitā, pārvadātāja uzticamību, pieredzi, cenas, pakalpojumu klāstu un attieksmi. Ursus Forwarding klientu atsauksmes apstiprina šī uzņēmuma profesionalitāti, kompetenci un augstos darbības standartus, kas nodrošinājuši kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu vairāk nekā 12 gadu garumā.

Daudzpusīga pieredze Latvijā un pasaulē
Ursus Forwarding savus pakalpojumus piedāvā ne tikai Latvijas teritorijā, bet arī citās pasaules valstīs. Kad svarīgs ir ātrums, drošība un uzticamība, šis ir īstais uzņēmums, kuru izvēlēties, jo gadu gaitā uzkrātā pieredze un izveidotais partneru tīkls visā pasaulē ļauj efektīvi nodrošināt kravu pārvadājumus un loģistikas pakalpojumus.

Kravu pārvadājumu veidi
Auto kravu pārvadājumi
– šo variantu klienti visbiežāk iecienījuši kravu transportēšanai Latvijā un Eiropā. Uzticot kravas pārvadājumus tieši Ursus Forwarding, Jūs varat būt pārliecināti, ka tā nonāks līdz galamērķim drošā un ātrā veidā. Uzņēmuma rīcībā ir vairāku veidu transportlīdzekļu piekabes, tai skaitā, kravas mikroautobusi, tenta puspiekabes, dažādi refrižeratori, atklātās platformas un negabarīta kravu platformas.

Avio kravu pārvadājumi – šis ir viens no ātrākajiem, efektīvākajiem un uzticamākajiem kravu transportēšanas veidiem, ko visbiežāk izmanto, ja krava pēc iespējas jānogādā uz tālāku galamērķi.

Negabarīta kravu pārvadājumi – Ursus Forwarding piedāvā arī nestandarta izmēra un svara kravu nogādāšanu uz Jums nepieciešamo galamērķi gan Latvijā, gan citur pasaulē. Negabarīta krava var būt, piemēram, moduļu mājas, vēja ģeneratori, mežizstrādes un celtniecības tehnika un cita veida objekti.

Dzelzceļa kravu pārvadājumi – izmantojot gan segtos vagonus, gan pusvagonus, platformas, cisternas un hopervagonus, iespējams veikt kravu pārvadājumus uz dažādām valstīm. Visbiežāk šo veidu izvēlas ogļu, koksnes, minerālmateriālu un šķidro kravu transportēšanai.

Jūras kravu pārvadājumi – ekonomisks risinājums apjomīgu kravu pārvadāšanai, kur termiņš nav noteicošais kritērijs.

Loģistikas pakalpojumu veidi
Kravu pārvadājumu process sastāv no vairākiem starpposmiem, tai skaitā, arī formalitātēm, kas saistītas ar loģistiku:

  • kravu apdrošināšana – pasargā no zaudējumi, ja ar kravu kas notiek tās transportēšanas laikā;

  • muitas brokeru pakalpojumi – ja nepieciešams, pārstāvēsim Jūsu kravas, nokārtosim muitas formalitātes, deklarēsim kravas, aprēķināsim nodokļus un konsultēsim par saistītiem jautājumiem;

  • noliktavu pakalpojumi – piedāvājam dažādu veidu noliktavu pakalpojumus katra klienta vajadzībām.

Vēlaties uzzināt vairāk? Ienāciet Ursus.lv!