Staburags.lv ARHĪVS

Atrodi savu īsto matraci Erti.lv matraču veikalā!

www.staburags.lv

2020. gada 25. janvāris 00:00

62
Atrodi savu īsto matraci Erti.lv matraču veikalā!

Kad pienācis laiks iegādāties jaunu matraci, tas daudzus noved pie grūtā jautājuma, kur pirkt matraci. Mūsdienās ir plašs klāsts ar ražotājiem un izplatītājiem gan tepat Latvijā, gan arī no ārzemēm. Matraču veikals Erti.lv izceļas ar to, ka saviem pircējiem piedāvā augstvērtīgus matračus, kas ražoti Latvijā, un kuru sastāvā ir dabiskas izcelsmes materiāli. Erti.lv matrači internetā pieejami dažādās cenu kategorijās un iedalījumos pēc to sastāva un funkcijas:

  • Pocket matrači;

  • Multi Pocket matrači;

  • Bezatsperu matrači;

  • Bonell matrači;

  • Comfort matrači;

  • Ekonom matrači;

  • Bērnu matrači.


Šie matrači ir ar atsperēm un atsperu blokiem, kā arī bez atsperēm un dažādiem pildījumiem, kuru kombinācijas nosaka to, kādas ir matrača fiziskās īpašības. Erti.lv sortimentā esošie matrači ir gan gultu matrači ikdienas lietošanai, gan virsmatrači, kurus var lietot gan gulēšanai, gan arī dažādām aktivitātēm (piemēram, bērnistabā). Rullējamie virsmatrači ir ideāli līdzņemšanai dažādos izbraukumos un nakšņošanai teltī. Visu matraču sastāvs ir radīts no dabiskas izcelsmes materiāliem, tādēļ matrači nodrošina ideālu mikroklimatu. Matrači no Erti.lv ir piemēroti visiem, kurus vajā dažādas alerģijas, jo tie ir hipoalerģiski. Matraču veikals nodrošina matračus visos izmēros, bet, ja gultas parametri ir nestandarta, tos iespējams pielāgot, pasūtot matraci pēc individuāliem mērījumiem. Visi matrači ir apvilkti ar kokvilnas pārvalku, kura aizdarē iestrādāts rāvējslēdzējs - tas atvieglo matrača pārvalka kopšanu. Ļoti praktiska matraču īpašība, kas īpaši svarīga bērnu matraču lietošanā - materiāli atvaira mitrumu un nepatīkamus aromātus.


Erti.lv ir matraču veikals, kura piedāvājumā atrodami produkti visās cenu kategorijās. Veikala pārdevēju komanda palīdzēs izvēlēties atbilstošo matraci ne tikai klienta gaumei, bet arī maciņa biezumam. Ar matraču piedāvājumu vienkārši iepazīties mājaslapā, te matrači sagrupēti pārskatāmi gan pēc to funkcijas, gan cenu grupas. Lai matračus aplūkotu klātienē, Erti.lv gaida savus klientus veikalā Maskavas ielā 180. Īpaši izdevīgas atlaides matračiem pieejamas gan interneta veikalā, gan klātienē - Erti.lv aicina visus izvēlēties savu īsto matraci un iegādāties to par īpašu zemu cenu!