Staburags.lv ARHĪVS

Gaumīgas tapetes internetā – Manatapete.lv

.

2019. gada 28. novembris 11:33

225
Gaumīgas tapetes internetā – Manatapete.lv

Pārlūkojot forumus un diskusijas internetā par tapešu izvēli, redzams, ka liela daļa cilvēku, kas plāno iekārtot savu mājokli no jauna vai mainīt esošo dizainu, meklē padomus par to, kur nopirkt gaumīgas tapetes, kas ne tikai pievilcīgi izskatās, bet arī ir viegli uzklājamas, ērti kopjamas un ilgi kalpo. Manatapete.lv komanda ir apvienojusi spēkus, izveidojot vietu, kur šādas tapetes internetā ir atrodamas plašā izvēlē katrai gaumei un vajadzībām.

Atbilstošs noformējums katrai telpai 

Ērti pārskatāmajā internetveikalā var aplūkot dažādus tapešu veidus un dizainus, tāpēc sev piemērotu noformējumu sienai atradīs pat prasīgākie klienti. Lai vienkāršāk atrastu tieši to, kas Tev interesē, izmanto tapešu internetveikala katalogu, kur preces sakārtotas pēc: dizaina, istabas, kurās tapetes tiks lietotas, kā arī dažādām krāsām. 

Izvēloties tapetes katrai telpai, padomā, kā tās krāsa ietekmēs Tavu noskaņojumu, piemēram, guļamistabā ieteicams dot priekšroku maigākiem toņiem, kas nav uzbāzīgi. Savukārt virtuvē vai dzīvojamā istabā vismaz vienu sienu vari noformēt ar košāku tapeti, kas padarīs telpu dzīvīgāku.

Individuāla dizaina tapetes – unikāls risinājums tiem, kas meklē ko īpašu

Iespējams, Tu esi no tiem pircējiem, kura vēlmes ir ļoti specifiskas, bet varbūt Tu vienkārši nespēj atrast neko sev piemērotu esošajā tapešu piedāvājumā? Tad Tev noteikti var noderēt iespēja izveidot savu unikālā dizaina tapeti! 

Lai to izdarītu, ienāc Manatapete.lv sadaļā “Tava tapete”. Tur Tev vispirms jānorāda vēlamās tapetes izmēri. Rūpīgi veic sienas mērījumus, lai nekļūdītos. Pēc tam izvēlies, kādu tapetes veidu vēlies iegādāties. Manatapete.lv piedāvā divus tapešu veidus – klasisko, kuru uzklāj uz sienas, izmantojot parasto tapešu līmi. Otrs veids ir pašlīmējošās tapetes, kuras uz sienas uzklāj tāpat, kā uzlīmi.

Kad tas izvēlēts, Tev ir divas iespējas, kā atlasīt vēlamo dizainu. Pirmais variants ir atlasīt attēlu no milzīgās foto bankas Shutterstock.com, norādot attēla ID, vai arī vari pievienot savu foto, kuru gribi redzēt uz tapetes. Tomēr ņem vērā, ka šim attēlam jābūt pietiekami kvalitatīvam, lai tas uz sienas izskatītos pievilcīgi. Pēc tam norādi informāciju par sevi un veic pasūtījumu! Pavisam drīz Manatapete.lv ar Tevi sazināsies par pasūtījuma izpildi.

Vēlies uzzināt vairāk par dizaina tapetēm vai izvēlēties no esošā piedāvājuma? Esi laipni aicināts Manatapete.lv!