Staburags.lv ARHĪVS

Vai sushi pasūtījāt?

.

2019. gada 28. novembris 11:21

200
Vai sushi pasūtījāt?

Ir tik patīkami dzirdēt šo jautājumu, kad esi izsalcis. Arī Tu noteikti piekritīsi, ka aizņemtajā ikdienā dažkārt neatliek laika pagatavot maltīti mājās, sarūpēt cienastu ciemiņiem vai kolēģiem. Par to nav jāuztraucas, jo zini, ka “Sushi brothers” garšīgie suši ir tikai viena zvana attālumā. Pat tad, ja neesi klasisko sushi cienītājs, plašajā piedāvājumā noteikti atradīsi ko tādu, kas patiks arī Tavām garšas kārpiņām. Lasi tālāk, lai uzzinātu, kādus ēdienus gatavo prasmīgie “Sushi brothers” meistari – viena no labākajām vietām, kur iegādāties suši Rīgā!
Lieli, mazi, populāri, retāk dzirdēti… Šajā suši ēstuvē Rīgā, Kr. Valdemāra ielā 147/3, labprāt iegriežas paēst gan tie, kam vienkārši kārojas neparastāki ēdieni, gan arī tie, kas sushi uzskata par neatņemamu savas ikdienas sastāvdaļu. Ēdienkarte veidota tā, lai apmierinātu dažādu klientu vajadzības, piedāvājot dažādus pildījumus un sastāvdaļas, tai skaitā, arī veģetāriešiem draudzīgas alternatīvas, piemēram, kārdinošo pildīto avokado, kura pildījumu vari izvēlēties pats! Lūk, arī dažādi citi sushi, ko piedāvā “Sushi brothers”:

  • Karstie suši;

  • Gardēžiem iesakām nobaudīt pokiju – gardu un daudzveidīgu suši salātu bļodu ar kārdinošām sastāvdaļām;

  • Suši bumbiņas (sushi balls) –pieejami dažādi gardi pildījumi un sastāvdaļas;

  • Suši gunkan – nogaršo pildītus suši, kas ietverti vārītu rīsu kārtiņā un ierullēti jūraszāļu apvalkā;

  • Suši maki – klasiski suši ar dažādiem garšīgiem pildījumiem;

  • Suši nigiri –suši bez nigiri lapu apvalka;

  • Suši virtuļi – pamatā rīsi ar dažādām papildu sastāvdaļām, pēc Tavas izvēles;

  • Veģetārie suši – īpaši piemeklēti, gardi sushi ar Filadelfijas sieru, dārzeņiem un citām sastāvdaļām;

  • Suši komplekti – plāno ballīti vai vēlies pacienāt draugus? Pasūti mazāku vai lielāku komplektu un, ja nepieciešams, izvēlies sushi piegādi Rīgā un tās apkārtnē!

Kur “Sushi brothers” piegādā suši? Sushi piegāde Rīgā un tās apkārtnē tiek veikta operatīvi un ātri, atliek tikai ienākt www.sushibrothers.lv, izpētīt piedāvājumu un veikt pasūtījumu mājaslapā vai, zvanot pa tālruni - +371 26618618. Suši piegādes cena atkarīga no Tavas atrašanās vietas. Cenu vari noskaidrot mājaslapā, ievadot adresi, un uzreiz redzēsi, kurā no četrām piegādes zonām atrodies. Piegāde notiek arī ārpus zonām, iepriekš vienojoties ar operatoru.

Vai kārojas suši? Nobaudi to pie “Sushi brothers”!