Staburags.lv ARHĪVS

Solcraft FinaWin® - ikviena grāmatveža palīgs

.

2019. gada 4. novembris 00:20

99
Solcraft FinaWin® - ikviena grāmatveža palīgs

Grāmatveža darbā svarīgākais ir efektīva, precīza un daudzfunkcionāla programmatūra. Iespējams, tieši uzņēmuma Solcraft izstrādātā grāmatvedības programma FinaWin® spēs jums piedāvāt tieši to, ko meklējat grāmatvedības procesu pilnveidošanai. 

Grāmatvedības programma FinaWin® sastāv no divām daļām – Finanses un Dokumenti. Pirmais no tiem - FinaWin® Finanses ir mūsdienīga programma ar jaudīgu arhitektūru un speciāliem iekšējiem informācijas apstrādes algoritmiem, kas dod iespēju veikt jebkuras sarežģītības grāmatvedības uzskaiti, finanšu analīzi un budžeta plānošanu. Savukārt FinaWin® Dokumenti ir ērts instruments jebkura veida dokumentu noformēšanai gan grāmatvedības, gan administratīvajiem mērķiem (līgumu specifikācijas, piedāvājumi, pieņemšanas – nodošanas akti utt.). Programma realizēta atbilstoši jaunajiem grāmatvedības uzskaites standartiem un esošai LR likumdošanai.


Atsevišķi moduļi daudzveidīgu funkciju veikšanai

Katra programmas FinaWin® daļa sastāv no atsevišķiem moduļiem, kas piedāvā plašu grāmatvedības darbam nepieciešamo funkciju klāstu. Finanšu moduļa pamats ir noskaņojams kontu plāns un uz šī kontu plāna bāzēts grāmatvedības operāciju katalogs. Katrai operācijai ir piesaistīts ievadformu šablons, kurš formē grāmatojumus un dokumentus. Ērta un ātra dokumentu ievadīšana, kopēšana, meklēšana, filtrēšana, koriģēšana. Tas ievērojami atvieglo grāmatvedības darbu. Galvenās šī moduļa opcijas ir grāmatvedības programmas uzskaites funkcijas, valūtas operācijas un detalizēta parādu analīze, kā arī plašs atskaišu klāsts.

Dokumentu moduļa pamatā ir standarta veida grāmatvedības uzskaitei nepieciešamu dokumentu noformēšana: maksājuma uzdevumi, valūtas maksājuma uzdevumi, kases izdevumu/ieņēmumu orderi, kases izdevumu/ ieņēmumu orderu reģistri, kases grāmata un dokumentu reģistri. 


Papildu opcijas efektīvākam darbam

Teju 30 gadu darbības laikā uzņēmums Solcraft ne tikai izstrādājis daudzveidīgu programmatūras bāzi, bet arī apkopojis klientu vēlmes, ko viņi vēlētos izmantot grāmatvedības programmās. Viena no FinaWin® priekšrocībām ir plašais papildu opciju klāsts, kas regulāri tiek papildināts, lai aptvertu vēl plašāku grāmatvedības jautājumu loku. Turklāt, jāņem vērā arī tehnoloģiju straujā attīstība, kas nosaka mūsdienīgu funkciju ieviešanu. 

Piemēram, attiecībā uz Finanšu sadaļu, tās ir dažādas automātiskas un ar monitoringu saistītas opcijas, kas ļauj ātri iegūt datus, apkopot tos. Piemēram, katras jūsu uzņēmuma struktūrvienības peļņas/zaudējumu analīze, bilances, norēķini ar debitoriem, kreditoriem (t.sk. rēķinu apmaksa), norēķini ar norēķinu personām utt. pa katru filiāli, nodaļu, noliktavu, cehu vai holdinga vienību, kā arī konsolidētas atskaites. Cita opcijas piedāvā produkcijas veidu un projektu pašizmaksas aprēķinu pēc dažādiem kritērijiem, pārdošanas un apmaksas apjomu analīzi pēc produkcijas veidiem. Iekļauta arī Brīdinājumu un Notikumu sistēma, kur pēc noklusējuma grāmatvedības sistēmā iekļauti sekojošie standarta notikumu brīdinājumi: divi brīdinājumu veidi par neapmaksātiem rēķiniem; līguma termiņa tuvošanās; projekta termiņa tuvošanās; naudas plūsmas pareizības kontrole. Speciāla konfigurācija izveidota budžeta iestādēm un pašvaldībām, kas ietver ceturkšņa atskaites (C1-C8), uzskaiti pa funkcijām un finansēšanas avotiem, programmām (tiek izmantota papildus analītika: procesi un projekti). Plānošanu, 2.formu, bilanci un bilances pielikumus. Tie ir tikai daži piemēri no plašā papildu opciju klāsta, ko piedāvā FinaWin® Finanšu sadaļa.

Savukārt Dokumentu modulis piedāvā opcijas saistībā ar rēķiniem, piemēram, iespēju veidot dokumentus jebkurā valūta, iespēju vienu operāciju veidot vairākas valūtas. Tāpat tiek piedāvāts maksājuma uzdevumu eksports uz jebkuru banku, multivalūtas avansa norēķini, ceļazīmes degvielas uzskaitei, automātiskie grāmatojumi, kā arī opcijas lietvedības optimizācijai un droša e-paraksta sistēma. 

Būtiski, ka grāmatvedības programmatūra FinaWin® nav statisks un ierobežots veidojums, tā turpina attīstīties un mūsu klienti, kas izmanto FinaWin® savam darbam, regulāri saņem nepieciešamos atjauninājumus un papildinājumus. 


Lai iepazītos ar pilnu grāmatvedības programmatūras FinaWin® piedāvāto iespēju klāstu, aicinām apmeklēt interneta vietni www.solcraft.lv un sazināties ar mūsu konsultantiem.