Staburags.lv ARHĪVS

Mazākas kopējās kredītu procentu maksas un lielāki ietaupījumi – tas ir iespējams!

.

2019. gada 29. oktobris 14:55

61
Mazākas kopējās kredītu procentu maksas un lielāki ietaupījumi – tas ir iespējams!

Vai arī jūs dažādu notikumu un vajadzību dēļ esat nesenā vai arī tālākā pagātnē uzņēmies kredītsaistības? Lai gan katrs aizņēmums palīdz mums apmierināt tā brīža vajadzības, tomēr vienmēr ir jāatceras, ka šāda rīcība arī nereti noved pie papildus maksājumiem. Protams, ka liela daļa no kreditoriem jums naudu būs gatavi izsniegt bez procentu maksājumiem vai arī ar pavisam nelieliem kredīta procentiem, tomēr dažreiz arī nākas saskarties ar situācijām, kurās kāds maksā ilgtermiņa kredītu ar samērā lielu procentu likmi. Kā labāk rīkoties šādos gadījumos it īpaši tad, ja šādi aizņēmumi ir vairāki? Kredītu apvienošana ir viens no izdevīgākajiem veidiem, kā uzlabot savu stāvokli.

Kredītu apvienošana nu jau iegūst zināmu popularitāti arī Latvijā, jo šī iespēja ļauj apvienot savus esošos kredītus un maksājumus, tādējādi izlīdzinot ikmēneša maksājumu un dodot iespēju rēķināties ar vienu procentu likmi. Tiem klientiem, kuri ir uzņēmušies vairākas kredītsaistības, pastāv nopietns risks pieļaut pavisam vienkāršu un cilvēcisku kļūdu – aizmirst laikā nomaksāt kādu no kārtējiem maksājumiem. Mūsdienās visi dzīvojam dinamiskā pasaulē, tādēļ ikdienas dzīve ir ļoti aizņemta un nereti nākas ko piemirst; lūk, šāda maksājuma izlaišana var atstāt diezgan bargas sekas un jūsu finansēm, jo kreditori maksājuma neveikšanas gadījumā ir tiesīgi pielietot soda sankcijas: palielināt kredīta likmi vai arī atmaksājamajai summai pierēķināt klāt vēl nelielu daļu kā soda naudu par izlaisto maksājumu.

Lai augstāk minētā situācija nekad nekļūtu par īstenību, kredītu apvienošana būs lielisks līdzeklis. Šajā procesā varēsiet apvienot gan viena, gan arī dažāda tipa kredītus, lai tie kļūtu ne tikai vieglāk atmaksājami, bet arī vienkārši pārskatāmi. Viens ikmēneša maksājums visiem kredītiem būs vienkārši iekļaujams katra mēneša budžeta plānā, tādēļ kredītu apvienošana ir ieteicama katram finansiāli atbildīgam pilsonim. Ja būs zināms nepieciešamas kredītsaistību atmaksas maksājums, tad līdz ar to arī varēsiet skaidri saprast, cik daudz naudas katra mēneša sākumā paliek citiem tēriņiem un attiecīgi to sadalīt visam nepieciešamajam būs daudz vieglāk.

Kredītu apvienošana ir īpaši izdevīgs solis tiem, kuriem ir vairāki ātrie kredīti, kuru summas vēl tikai jāatmaksā – šādās situācijās papildus jau minētajam procentu likmju ietaupījumam un atvieglotajam maksājumam, klientam tiek dota iespēja arī pagarināt jaunā, apvienotā kredīta maksājumu termiņu. Bieži vien šis bonuss tiek sniegts pilnīgi bez maksas, kas nozīmē, ka kredīta summas atmaksas process tiek padarīts vēl draudzīgāks pašam klientam. Aizdevējiem rūp jūsu labsajūta, tādēļ viņi ir ieinteresēti palīdzēt un padarīt jūsu pieredzi sadarbībā ar viņiem pēc iespējas patīkamāku. Ja arī jums ir vairāki kredīta maksājumi, tad aicinām izmantot kredītu apvienošanu jau pēc iespējas drīzāk – apvienojiet maksājumus, ietaupiet naudu un aizmirstiet par uztraukumiem!