Staburags.lv ARHĪVS

3 svarīgas lietas, kas jāapdomā, pirms sākat virtuves remontu

.

2019. gada 20. oktobris 00:00

173
3 svarīgas lietas, kas jāapdomā, pirms sākat virtuves remontu

Nepieciešamība veikt virtuves remontu var rasties dažādu iemeslu dēļ - nupat esat ievākušies jaunā mājoklī, esošās virtuves mēbeles ir novecojušas un nepievilcīgas, gaidāms ģimenes pieaugums, vai arī vienkārši vēlaties pārmaiņas esošajā iekārtojumā. Virtuves pārveidošana ir atbildīgs uzdevums, tāpēc, lai rezultāts atbilstu Jūsu vēlmēm un vajadzībām, ir vairākas svarīgas lietas, kas būtu jāņem vērā.

1.Iebūvējamā sadzīves tehnika

Vai esat padomājuši par to, kāda veida sadzīves tehniku vēlaties redzēt savā virtuvē? Mūsdienās daudzi cilvēki, veicot remontu, nomaina virtuves iekārtas, kā rezultātā iegādājas arī jaunu sadzīves tehniku, piemēram, plīti, ledusskapi, cepeškrāsni un mikroviļņu krāsni. Iespēju un veidu ir daudz, taču viena no pirmajām izvēlēm, kas jāpārdomā, ir tas, vai Jūs gribat pirkt iebūvējamo vai brīvi stāvošo sadzīves tehniku, jo šis lēmums arī ietekmēs to, kāda dizaina virtuves mēbeļu izgatavošana būs nepieciešama (https://santasmebeles.lv/piedavajam/virtuves-iekartas/



2.Uzglabāšanas platība

Neviena virtuve nav iedomājama bez zonām, kur var uzglabāt dažādus pārtikas produktus, ēšanas piederumus un citus priekšmetus. Izvēloties virtuves pēc pasūtījuma, arī nelielā telpā būs iespējams izveidot kompaktus un pārdomātus nodalījumus, stūrus un atvilktnes dažādu mantu glabāšanai. Tas savukārt palīdzēs uzturēt telpu kārtībā, kā arī nodrošinās mēbeļu dizainu, kas pilnībā atbildīs Jūsu gaumei un maksimāli izmantos pieejamo platību, ko gatavās mēbeles ne vienmēr spēj nodrošināt. 

2. Dizains

Padomājiet, kādā stilā iekārtots ir Jūsu mājoklis – modernā, skandināvu, praktiskā vai tradicionālā? Mūsdienās ir tik daudz dizaina variāciju, turklāt, izvēloties iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma, Jums būs iespēja iekārtot virtuvi, lai tā perfekti saskanētu ar mājokļa stilu, atspoguļotu Jūsu personību, kā arī atvieglotu ikdienu.

Kur iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma? Ja prātojat, kā realizēt ideju par skaistu, funkcionālu un drošu virtuvi, sazinieties ar “Santas mēbeles” komandu! Šis individuālo mēbeļu ražotājs palīdzēt pārvērst Jūsu sapni par unikālu virtuvi īstenībā, uzklausot Jūsu idejas un vēlmes, lai radītu lielisku rezultātu! Turklāt “Santas mēbeles” ražo ne tikai virtuves iekārtas, bet arī bīdāmās, durvis, iebūvējamos skapjus, TV iekārtas un dažādu citu telpu mēbeles.