Staburags.lv ARHĪVS

Kvalitāte un dizains tavā virtuvē — dizainakresli.lv

.

2019. gada 19. oktobris 00:00

59
Kvalitāte un dizains tavā virtuvē — dizainakresli.lv

Lai arī kā mēs pavadītu savas ikdienas gaitas, mēs vienmēr satiekamies pie virtuves galda - dažkārt tās ir brokastis, citreiz vakariņas. Nereti savus viesus uzņemam pie virtuves galda - te svinam svētkus, apspriežam aktualitātes, gatavojam ēst un pat strādājam vai mācāmies. Virtuves galds ir tā mēbele, kuru nevar izvēlēties pavirši, jo tai ir jākalpo ikdienā, kā arī jāiztur liela slodze.

Virtuves galdi no dizainakresli.lv ir Latvijā radīti galdi, kas radīti gan mājokļa virtuves, gan sabiedrisku telpu iekārtojumam. Galdi virtuvei pieejami plašā sortimentā, ar kuru ērti iepazīties mājaslapā dizainakresli.lv. Virtuves galdu dizains ir daudzpusīgs un iederēsies jebkurā virtuvē. Galdi pieejami gan pilnībā no koka, gan ar metāla detaļām. To tīrais dizains lieliski saderēs ar dažādiem krēsliem un arī citiem interjera elementiem. Galdi pieejami dažādos izmēros un formās, lai spētu iekļauties šaurākos studio tipa dzīvokļos un spētu izvietot saimi arī plašā privātmājā.

Atkarībā no vēlmēm un interjera, dizainakresli.lv virtuves galdus iespējams personalizēt, izvēloties sev tīkamu apdari. Galdi pieejami klasiskā veidolā ar četrām kājām, bet piedāvājumā ir arī neliels un stilīgs virtuves galds uz vienas kājas - šāds galds ir kā akcents interjerā, tas īpaši piestāvēs nelielas saimniecības mājoklī.

Neatkarīgi no vajadzībām, dizainakresli.lv atradīs virtuves galdu, kurš nodrošinās tieši to, kas nepieciešams konkrētajai virtuvei - modernu galdu interjera izcelšanai vai arī stabilu un robustu galdu vairāku cilvēku izvietošanai. Visi dizainakresli.lv galdi ir ražoti Latvijā, izmantojot inovatīvas tehnoloģijas saplākšņa finiera locīšanā un slāņošanā. Tehnoloģijas ļauj galda formām būt maigām, bez asām malām vai stūriem. Locītais finieris lieliski iekļaujas iekārtojumā, tomēr to iespējams arī pielāgot krāsojumā - populāri ir balti virtuves galdi, kā arī dabīgas koksnes krāsojuma galdi. Vairāku galdu dizains nāk no Skandināvijas, tam ir ziemeļnieciski vienkāršas un funkcionālās līnijas, kā arī eleganti un neuzbāzīgi dekoratīvie elementi.

Dizainakresli.lv virtuves galdi radīti ilgtspējīgai kalpošanai, tie radīti no dabīgas izcelsmes materiāliem tepat Latvijā, izmantojot mūsdienīgas tehnoloģijas.