Staburags.lv ARHĪVS

Kredīts bez ķīlas līdz 10 000 EUR; patēriņa kredīts

.

2019. gada 10. oktobris 10:25

220
Kredīts bez ķīlas līdz 10 000 EUR; patēriņa kredīts

Kredīts bez ķīlas un pirmās iemaksas: visizdevīgākais. Noformēt online pieteikumu kredītam skaidrā naudā bez nodrošinājuma.


Mūsdienīgs naudas aizņemšanās veids


Kredītu bez ķīlas var sastapt pie visdažādākajiem finanšu pasaules pārstāvjiem: bankās, līzinga kompānijās, pie starpniekiem, privātajiem kreditoriem, sīkās finanšu organizācijās, iestādēs, kas nodarbojas ar auto izpirkšanu, lombardos utt.. Galvenais, kas raksturo kredītu bez ķīlas – banka vai cits kreditors piedāvā jums naudas palīdzību, apmaiņā pret to neprasot no jums nodrošinājumu. Nodrošinājums visbiežāk ir nekustamais īpašums (vasarnīcas, mājas, dzīvokļi, istabas, zemes gabali vai garāžas) vai automašīnas.


Otrā kredīta bez ķīlas iezīme – tā nelielais apmērs. Runājot par lieliem kredītiem (hipotēkām vai auto kredītiem), tad šeit banka jebkurā gadījumā pieprasīs no jums ķīlu, pat neskatoties uz jūsu ideālo kredītvēsturi vai maksātspēju. Tāpēc, dodoties uz banku pēc kredīta bez ķīlas, esiet gatavi tam, ka par šo finansējumu lielu pirkumu jūs nevarēsiet veikt.


Trešā raksturīgā iezīme kredītiem bez ķīlas – visbiežāk tie tiek izsniegti tikai pastāvīgajiem vai labi pārbaudītiem bankas klientiem, par kuriem tā nešaubās, bet sīkajiem kreditoriem šāds nosacījums var arī nebūt. Ja vēršaties pēc palīdzības konkrētā bankā pirmo reizi, esat gatavi sniegt par sevi detalizētu informāciju, lai pierādītu samērā augstu maksātspēju (oficiāli ienākumi ir obligāti). No jums šādus dokumentus var nepieprasīt tikai mikrofinanšu organizācijas, kas izsniedz kredītus bez ķīlas, bet ar augstu gada procentu likmi. Ja jums pagaidām nav ne oficiālu ienākumu, ne ķīlas, tad tieši pēdējais variants kļūs jums par vienīgo finansiālo problēmu risināšanas metodi.


Jebkurā Latvijas bankā jūs varat sastapt vienlaicīgi vairākus kredītu veidus, kas nepieprasīs ķīlas nodrošinājumu. Ar kredītu kalkulatora palīdzību jūs vispirms atradīsiet visizdevīgāko variantu vienā bankā, bet pēc tam salīdzināsiet vairāku kreditoru piedāvājumus, lai paliktu pie vispiemērotākā.


Kredīts bez ķīlas – tas ir klasisks patēriņa finansējuma pārstāvis, kas ļauj saņemt naudu ļoti ātri, bez liekiem apstiprinājumiem un pat ar online noformēšanas palīdzību. Daudzi kreditori piedāvā lojalitātes nosacījumus un ļauj saviem klientiem pirmo reizi noformēt kredītu bez ķīlas, nemaksājot procentu likmi, tas ir, neaprēķinot gada komisijas maksu par naudas izmantošanu. Otrā lojālo banku grupa piedāvā kredītu nebūt ne patēriņa kreditēšanas apmērā: piemēram, Latvijas Kredītu Centrs ļauj saviem klientiem saņemt kredītu bez nodrošinājuma līdz 10 000 eiro apmērā.



LatCredit kompānijas piedāvātie kredīti bez ķīlas


Šīs bankas jaunais kredīta bez ķīlas piedāvājums vilina savus aizņēmējus ar to, ka jaunie klienti var noformēt šo finansiālo atbalstu bez jebkādas procentu likmes. Un kaut arī šāda kredīta maksimālā summa var būt 1000 eiro, pirmo reizi banka var uzticēt savam jaunajam klientam tikai 300 eiro ar atmaksas periodu līdz 1 mēnesim. Turklāt banka apgalvo, ka katrs pieteikums tiks apstrādāts maksimāli ātri, pēc kā nauda uzreiz ienāks aizņēmēja kontā.

Nepieprasot no saviem aizņēmējiem garantijas ķīlas veidā, banka noteikti gribēs samazināt savus riskus attiecībā uz to, ka klients var netikt galā ar šāda kredīta atmaksu. Tāpēc pirmā prasība topošajiem aizņēmējiem – vecums no 20 gadiem un vairāk. Otrā galvenā prasība ir oficiāli stabili ienākumi: šajā gadījumā valsts sociālā palīdzība nebūs iemesls kredīta pieteikuma apstiprināšanai. Potenciālie aizņēmēji, kas saņem stipendiju vai pensiju, nevarēs pretendēt uz izdevīgiem kredīta nosacījumiem vai lielu summu. Nereti finansējums viņiem vispār var tikt atteikts.


LatCredit nepārstāj pārsteigt savus klientus ar pastāvīgām atlaidēm un izdevīgiem lojalitātes nosacījumiem. Tāpēc, izlemjot noformēt patēriņa kredītu bez ķīlas, vispirms konsultējieties ar bankas menedžeri – iespējams, tas varēs piemeklēt jums efektīvāko palīdzības variantu. Bet tad jums nāksies izstāstīt taisnību par savām iespējām un mērķiem. Nereti, lai saņemtu visizdevīgākos nosacījumus, aizņēmējam nāksies piekrist ķīlas nosacījumam, bet šis solis jums ir vairākas reizes jāpārdomā un jābūt 100% pārliecinātam, ka varēsiet pilnā apmērā atmaksāt kredītu.


Lielas summas bez ķīlas no InCredit


Šis kreditors ļauj aizņemties naudas līdzekļus apmērā līdz 10 000 eiro, neizvirzot prasību par ķīlas nepieciešamību. Bet pirms kredīta saņemšanas banka piedāvās jums iziet ātro testu maksātspējas līmeņa noteikšanai. Kredīta bez ķīlas nosacījumi InCredit:


  • Finansējuma apmērs – 100 – 10 000 eiro.

  • Iespēja atmaksāt kredītu pirms termiņa.

  • Kredīta atmaksas periods – līdz 7 gadiem.

  • Kredīta noformēšana neaizņems vairāk kā pusstundu.

  • Nav prasība piedāvāt ķīlu.

  • Iesniegt kredīta pieteikumu un pat saņemt naudu iespējams online.

  • Saņemt kredītu var tikai Latvijas iedzīvotājs.

  • Aizņēmējam ir jābūt oficiāliem ienākumiem pietiekamā līmenī.

  • Kredīta pieteicējam ir jābūt vecumā no 21 līdz 70 gadiem.


Obligāts kreditora nosacījums – reizē ar pieteikumu nākamajam aizņēmējam nepieciešams pārskaitīt uz bankas kontu 0,01 eiro, lai kreditors varētu identificēt klientu.


Jauni lojāli nosacījumi no PrivatBank


Jau gandrīz pirms gada šī banka ieviesa jaunu finansēšanas programmu, kur kredītu iespējams saņemt bez ķīlas nodrošinājuma. Šo kredītu dēvē par “Patēriņa kredītu” un tas tiek noformēts ar šādiem nosacījumiem:


  • Pieteikuma izskatīšana bez maksas.

  • Kredītlīguma noformēšana bez maksas.

  • Kredīta procentu likme – no 13%.

  • Kredīta apmērs – līdz 7 tūkstošiem eiro.

  • Kredīta atmaksas periods no 6 mēnešiem līdz 5 gadiem.

  • Iespēja atmaksāt kredītu pirms termiņa.

  • Kredīta atmaksa tiek veikta vienādos anuitāros maksājumos.


Kredīta bez ķīlas atmaksas īpatnības


Tā kā finansēšana, kurai nav fiziskā nodrošinājuma, balstās tikai uz aizņēmēja ienākumu garantijām un tā kredītvēsturi, tad aizņēmuma neatmaksāšana var novest pie smagākām sekām. Aizņēmēja atteikšanās no savu saistību izpildes var beigties ar tiesas procesu, kas prasīs lielus izdevumus (zaudējumu atlīdzību kreditoram). Turklāt daudzas bankas līgumā noteikti paredz, ka kredīta neatmaksāšanas gadījumā aizņēmēja parāds var tikt nodots trešajai personai. Tāpēc, lai cik viegli izpildāmi arī nešķistu kredīta bez ķīlas nosacījumi, noformējiet aizņēmumus pārdomāti un prātīgi.