Staburags.lv ARHĪVS

Nelielas dekoratīvas detaļas, kas maina guļamistabas izskatu

.

2019. gada 5. oktobris 09:19

115
Nelielas dekoratīvas detaļas, kas maina guļamistabas izskatu

Nelielas dekoratīvas detaļas, kas maina guļamistabas izskatu


Jums nav jāsteidzas un jāplāno remontdarbi, kas prasa ievērojamas finanšu un laika izmaksas, lai atsvaidzinātu savu istabu. Daudz jautrāk un taupīgāk ir izmēģināt eksperimentus ar maziem interjera elementiem. Atsevišķas mazas detaļas var piešķirt istabai jaunas krāsas, un dažas detaļas nepieciešamības gadījumā var mainīt bieži, ļaujot guļamistabai izskatīties daudzveidīgai. Tātad, šeit ir dažas interjera dekoru idejas, kas atsvaidzinās jūsu guļamistabu un, iespējams, pamudinās turpināt eksperimentus, piešķirot guļamistabai jaunas krāsas.


Gultas veļa

Šis ir lielisks un jautrs guļamistabas interjera elements, jo katru reizi mainot gultas veļu, istabai tiek pievienota jauna detaļa. Lai arī daudzi cilvēki, izvēloties gultas veļu, dod priekšroku neitrālām krāsām vai modeļiem, iesakām izmēģināt krāsainu gultas veļas komplektu, kas izskatīsies tikpat skaisti. Guļamistabā ar pelēkiem toņiem lieliski izskatīsies oranžs vai rakstains gultas veļas komplekts. Un, ja vēlaties mierīgākas, bet ne gaišākas krāsas, tumši zila, smaragda krāsa arī izskatīsies lieliski. Gaišu toņu guļamistabā jauki un rotaļīgi izskatīsies spilgts gultas veļas komplekts - ir svarīgi nebaidīties eksperimentēt. Gultas veļu komplektu piemēri: šeit:


Augi

Istabas ar augiem vienmēr izskatās mājīgākas, dzīvīgākas. Augi ne tikai uztur mitruma līmeni telpā, bet arī lieliski izskatās un papildina interjeru. Ja guļamistaba ir plaša, lieli, eksotiski telpaugi podos, piemēram, fikuss vai monstera, izskatās pārsteidzoši. Jums nevajadzētu baidīties par to kopšanu, jo ir augi, kas lieliski jūtas tumšākā vidē, kā arī ir augi, kuriem nav nepieciešama bieža laistīšana - Jūs noteikti atradīsiet to, kas atbilst jūsu vajadzībām un iespējām.


Gleznas

Ja sienas izskatās pārāk tukšas un garlaicīgas, viens no labākajiem un radošākajiem veidiem, kā tās atdzīvināt, ir pakārt lielu gleznu. Daudzi izvēlas abstrakto mākslu - tādu, kurā nav attēlots noteikts objekts. Šāda veida gleznas ir populāras, jo tajās dominē krāsas, kas der vai papildina interjeru.Ja vēlaties spert papildu soli individualitātes un radošuma virzienā, varat uzgleznot pats, vienkārši iegādājieties vēlamās krāsas un esat drosmīgs mākslas darba radīšanā.


Aizkari

Aizkari piešķir telpai jaunu izskatu. Dienasgaismu var mainīt, taču daudz efektīvāk ir mainīt nakts aizkarus. Ja vēlaties savu istabu izcelt ar spilgtām detaļām, varat izvēlēties aizkarus, kas aiztur saules gaismu, ir biezāki, tāpēc jūsu miega kvalitāte nepasliktināsies. Ja nevēlaties spilgtas krāsas, varat izvēlēties dažādus modeļus, sākot no abstraktām līnijām līdz rotājumiem. Interesantāka dizaina aizkari izskatās ārkārtīgi gaumīgi minimālisma stila guļamistabā vai, ja istaba ir maza, tā izskatīsies lieliski ar vienkrāsainiem pasteļtoņu aizkariem.


Paklāji

Uz jautājumu, kas telpā rada mājīgumu, daudzi atbildētu, ka paklāji. Paklāji ne tikai ir patīkami, bet arī rada komforta un drošības sajūtu. Paklāji lieliski izskatās lielā telpā, jo tie aizpilda vietu, un, kaut arī tas telpu padara vizuāli nedaudz mazāku, telpā ir patīkami atrasties. Tātad, ja jums trūkst spilgtu krāsu - daudzveidīgs, rakstains paklājs izskatīsies vienkārši pārsteidzoši. Tie lieliski izskatās arī mierīgāku toņu istabās, kas tiek pieskaņoti istabas krāsai, tāpēc esat drošs, ka atradīsiet pareizo jauno interjera detaļu, kas acīmredzami mainīs istabu un paliks tajā.