Staburags.lv ARHĪVS

Ar savu matraci visur - sarullējams komforts no Erti.lv

.

2019. gada 5. oktobris 00:00

192
Ar savu matraci visur - sarullējams komforts no Erti.lv

Savs sarullējamais matracis ir glābiņš virknē situāciju — uzņemot viesus, dodoties ciemos, ceļojumos un festivālos, kā arī mājās kā mīkstāks pamats atpūtas stūrī. Ar savu virsmatraci jebkura vieta kļūs daļēji kā mājas, jo nodrošinās komfortu un ergonomiski pareizu guļvietu. Matraču tirgū pieejami dažādu tipu un veidu virsmatrači, kas paredzēti dažādām situācijām. Jau sen ir garām laiki, kad virsmatrači tika ražoti kā plāni paladziņi, drīzāk līdzinoties jogas paklājiņam. Mūsdienīgs virsmatracis ir stingrāks, biezāks, tomēr ērti sarullējams viegli pārnēsājamā un uzglabājamā formā. Kur pirkt pareizo virsmatraci? Erti.lv piedāvā augstas kvalitātes virsmatračus savā internetveikalā un Rīgā, Maskavas ielā 180. Te pieejami Latvijā ražoti virsmatrači no dažādiem dabīgas izcelsmes materiāliem, kurus kompaktā rullīti iespējams glabāt skapī, veļaskastē vai pieliekamajā.

Lai izvēlētos pareizo virsmatraci, ir svarīgi saprast, kādas būs tā funkcijas. Ja matracis paredzēts kā pamatne bērnu stūrīša interjerā, tad noderēs cits modelis, nekā tas, kurš paredzēts uzklāšanai uz gultas. Protams, visi matrači spēj pildīt vairākas funkcijas, visu nosaka komforta prasības. Matraču pildījumā ir OrthoFoam putas, Memory putas, putu poliuretāns, HR putu poliuretāns un perforētais latekss. Šie mūsdienīgie matraču pildījumi ir ar ortopēdiskām īpašībām, tie nodrošina gaisa caurlaidību, neuzsūc mitrumu un smakas. Matrači pieejami plaša klāsta izmēros, kā arī nestandarta izmēros, kurus var individuāli pasūtīt. Visi virsmatrači ir aprīkoti ar praktiskiem pārvalkiem - tos var noņemt, izmazgāt un uzlikt, jo tiem ir rāvējslēdzēji. Virsmatrači pieejami dažādās cietības pakāpēs un tos var lietot no abām pusēm.

Erti.lv mājaslapā apskatei pieejami visi virsmatraču modeļi, te iespējams izlasīt detalizētu informāciju par katra matrača sastāvu, specifikāciju un citām detaļām. Erti.lv ir uzņēmums, kurš fokusējas uz mūsdienīgiem un ergonomiskiem risinājumiem atpūtas produktu ražošanā. Visi Erti.lv virsmatrači sniedz atbalstu mugurkaulam un kakla skriemeļiem, uzlabo asinsriti un palīdz uzturēt pareizu pozu miega laikā.

Pats labākais — visi Erti.lv matrači pieejami ar satriecošām atlaidēm! izmanto iespēju iegādāties augstas kvalitātes produktu par īpaši izdevīgu cenu!