Staburags.lv ARHĪVS

Negarlaikojies mājās, aizved draugus uz Optibet sporta bāru!

.

2019. gada 28. septembris 00:00

131
Negarlaikojies mājās, aizved draugus uz Optibet sporta bāru!

Nedēļas nogale tuvojas ar joni, draugi jau sāk “bombardēt” Tavu telefonu ar ziņām – “Ko šovakar?”, “Kur ejam?”, “Kur skatīsimies spēli?” un tamlīdzīgiem jautājumiem? Šādas situācijas piemeklē daudzus, un Tev šķiet, ka esi jau izsmēlis visas idejas par to, kurp doties izklaidēties. Taču neraizējies, mums Tev ir piedāvājums, un, ļoti iespējams, ka šī kļūs par Tavu un draugu jauno satikšanās vietu. Nomaini ierastās izklaides vietas vai laika pavadīšanu mājās, gulšņājot dīvānā, pret Optibet sporta bāru!

Patīk sports? Šī ir īstā vieta Tev!

Pie mums īpašu popularitāti ir ieguvuši hokeja fani, kuru pulks ir ļoti plašs, turklāt viņi arī aktīvi darbojas, lai atbalstītu savējos ikvienā spēlē. Taču šis noteikti nav vienīgais sporta veids, kurš Latvijā radījis sev krietnu fanu pulciņu. Pietiekoši daudz līdzjutēju ir arī futbola, basketbola, tenisa, boksa un citu sporta veidu pārstāvjiem, un viņi ar visu sirdi un dvēseli jūt līdzi savām iecienītākajām komandām vai sportistiem, kā arī seko līdzi jaunumiem konkrētajā sporta veidā. Ja arī Tu sevi vari pieskaitīt pie kādas no šīm fanu grupām, tad Tev noteikti patiks Optibet sporta bārā! Šeit valda lieliska atmosfēra, turklāt ir pieejami vairāki kvalitatīvi ekrāni, uz kuriem tiek demonstrētas spēles, sacensības un sporta pārraides, lai apmeklētāji varētu sekot līdzi savam iecienītākajam sporta veidam. Protams, īpaši apmeklētas un iecienītas ir lielāka mēroga spēles un sacensības. Ja vēlies apvienot mīlestību pret sportu, garšīgi paēst, satikt citus domubiedrus un labi pavadīt laiku, tad Optibet sporta bārs ir piemērots tieši Tev!

Tev patīk garšīgi paēst? Esi laipni gaidīts Optibet sporta bārā!

Ir vairākas lietas, kas spēj vienot cilvēkus. Viena no tām noteikti ir sports. Un kā otru var minēt vēlmi garšīgi paēst, kad esi izsalcis. Optibet sporta bāros zina, kā palutināt apmeklētāju garšas kārpiņas, jo tiek piedāvāta plaša un daudzveidīga ēdienkarte ikvienai gaumei un vēlmēm. Sortimentā ir gan salāti, gan zupas, dažādi otrie ēdieni – burgeri, grilējumi, pastas, zivju ēdieni. Un, protams, neiztikt arī bez kārdinošiem desertiem. Papildus plašajam ēdienu piedāvājumam, apmeklētāji var nobadīt arī dažādus dzērienus – gan bezalkoholiskus, gan stiprākus, aukstos un arī karstos. 

Tev patīk apmeklēt jaunas vietas? Optibet sporta bārs gaida Tevi!

Optibet sporta bārs ir iecienīts starp tiem, kam sirdij tuvs ir sports, taču šeit labprāt laiku pavada arī tiem, kam vienkārši patīk labi pavadīt laiku un izbaudīt patīkamu atmosfēru, augsta līmeņa apkalpošanu un lielisku kompāniju. Tāpēc, neatkarīgi no tā, vai Tavai kompānijai patīk, vai nepatīk sports, Optibet sporta bāri Rīgā, Jelgavā un Jūrmalā vienmēr Tevi laipni gaidīs ciemos!