“DOVE’’ rūpes par skaistumu

Kaut arī vasara beidzas un tuvojas rudens, “DOVE” rūpējas par mūsu matiem visos gadalaikos. Tāpat kā ādai, arī matiem var būt dažādas vajadzības. Skaistajos matos ir spēks.
Mēs visi zinām, cik lieliski mati, kad tie ir spīdīgi un veselīgi, liek justies pārliecināti un lepni. Lai sasniegtu šo sajūtu katru dienu, ‘‘DOVE” šampūni baro un atjauno matus no iekšpuses, padarot matus veselīgākus ilgākam laikam. Šampūns nozīmē vairāk nekā tikai mazgāšana, tāpēc, lietojot ‘‘DOVE” šampūnu un kondicionieri, matiem tiek nodrošināta progresīvā barojošā aprūpe, kas tiem nepieciešama kopā ar maigu tīrīšanas spēku. Kondicionieri palīdz uzturēt spīdīgus un koptus matus. Ar ‘‘DOVE” būsiet pārliecināts, ka katru reizi, kad tos lietojat, iegūsiet veselīgus matus! Matu eļļa satur bezsvara barības vielas, lai izlīdzinātu matus, kā arī piemērota matu barošanai un padara to izskatīgus. Šampūni, kondicionieri un matu eļļa mūsdienās ir nepieciešama katra patērētāja “arsenālā”.
“Staburags” sadarbībā ar “DOVE” piedāvā kārtējo konkursu. Konkursa uzvarētāji saņems ‘‘DOVE” komplektu ar šampūnu, kondicionieri, matu eļļu, kā arī citus ķermeņa kopšanas līdzekļus.
1. Matu mazgāšana ir viena no svarīgākajām skaistumkopšanas procedūrām. Cik bieži ieteicams mazgāt sausus vai normālus matus?
a) katru dienu;
b) reizi trijās—četrās dienās;
b) reizi nedēļā.
2. Taukainus un plānus matus labāk mazgāt:
a) katru dienu;
b) reizi trijās dienās;
c) reizi nedēļā.
3. Lai izšķīdinātu matos taukus un nomazgātu sakrājušos netīrumus, vēlamā ūdens temperatūra ir:
a) + 36,6o C;
b) no + 38o līdz +40o C;
c) pēc sajūtām.
4. Lai uzlabotu galvas ādas un matu veselību, jāpabaro un jāmitrina ar kādu no eļļām vai jāliek matu maska. Cik bieži vēlams lietot matu eļļu?
a) pēc katras mazgāšanas reizes;
b) reizi nedēļā;
c) reizi divās nedēļās.
5. Lai iegūtu krāšņus matus, nepietiek ar matu kopšanu. Ļoti liela nozīme ir ikdienas ēdienkartei. Tikai ēdot pilnvērtīgi, var uzturēt veselus un mirdzošus matus. Kādas uzturvielas būs labas matiem?
a) olbaltumvielas (pākšaugi, zivi, vistas gaļa) un piesātinātās taukskābes (ķirbju vai saulespuķu sēklas, rieksti, augu eļļas);
b) kalcijs (piena produkti) un Omega-3 taukskābes (treknās zivju sugas);
c) abas atbildes pareizas.
Atbildes gaidīsim līdz 15. septembrim e-pastā: aka@staburags.lv vai pa tālr. 29424616. Par uzvarētājiem uzzināsiet laikraksta 17. septembra numurā. ◆
Kategorijas
- Reklāmraksti
- Afiša
- Balles
- Izstādes
- Koncerti
- Teātris
- Citi pasākumi
- Sporta pasākumi
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Veselība
- Vaļasprieks
- Lietotāju raksti
- Latvijā un pasaulē
- Dzīve laukos
- Izglītība
- Operatīvie dienesti
- Novadu ziņas
- Aizkraukles novadā
- Jaunjelgavas novadā
- Kokneses novadā
- Neretas novada
- Pļaviņu novada
- Skrīveru novadā
- Vecumnieku novadā
- Viesītes novadā
- Sports
- Viedokļi/Komentāri
- Statiskas lapas
- Pazudis/atrasts
- Abonēšana
- "Staburaga" projektu raksti
- Kultūra