Staburags.lv ARHĪVS

Vai Instagram ir jaunā iepazīšanās lietotne?

.

2019. gada 6. septembris 00:00

88
Vai Instagram ir jaunā iepazīšanās lietotne?

Mūsdienās ir parādījies liels skaits mobilo lietotņu, kas nodrošina iepazīšanās un pāru veidošanas pakalpojumus. Šīs revolūcijas priekšgalā ir Instagram, kas ātri pārveido sevi par iepazīšanās platformu. Ir vairākas iespējas, kuras īstenot, lai izmantotu Instagram kā iepazīšanās rīku. Svarīgs iemesls, kāpēc Instagram ir ideāla lietotne randiņiem, ir tā lietošanas ērtuma dēļ. Pēdējā laikā Instagram faktiski ir mainījies no vietas, kur ievietot bezmaksas attēlus, uz potenciālo dzīves partneru atrašanas platformu, tāpēc, ņemot vērā to, iespējams, ir pienācis laiks cītīgāk pārraudzīt savus publicētos attēlus.

Tagad, kad jūsu plūsma galvenokārt darbojas kā kāda pirmais iespaids par jums, ir pienācis laiks apsvērt, kāda veida saturu jūs tur publicējat. Vai lepojaties ar to graudaino fotoattēlu, kuru jūs pusnaktī ievietojāt ar savu labāko draugu ar sešām cigaretēm mutē? Tajā laikā jautrs, bet no rīta tas var kļūt kaitīgs nākotnes attiecībām. Protams, ka nav vērts pārāk uztraukties par to, ko publicējat, bet ir vērts atcerēties savu nākamo lielo mīlestību, kas varētu apskatīt jūsu neveiksmīgākos attēlus. Tikpat svarīga ir jūsu komentāru daļa pie katras bildes. Nekad agrāk maz vārdu nav nozīmējis tik daudz, tāpēc neatkarīgi no tā, ko rakstāt, pārliecinieties, ka tas ir labi rediģēts. Nododiet savu telefonu tam draugam, kuram padodas valodas, lai pārbaudītu, vai esat visu pareizi uzrakstījis. Nekas neizdzēš digitālo romantiku ātrāk nekā satraucošu gramatisko kļūdu sērija. Jūs nevēlaties būt tas vientuļnieks, kurš ir palicis viens tikai tādēļ, jo patstāvīgi cīnās ar alfabētu.

Instagram stāsti patiešām ir mainījuši veidu, kā mēs izmantojam sociālos tīklus – tie ir pavēruši pilnīgi jaunu gadījuma rakstura izsekošanas līmeni. Lai arī dažiem cilvēkiem foto varētu nepatikt un viņi negrasās komentēt tos, viņi apskatīs jūsu stāstu. Tas ir pilnīgi jauns potenciālais iepazīšanās veids, kas gaida, lai jūs apžilbinātu.

Mēs dzīvojam pasaulē, kurā “ietekmētāji” un “ieslīdēšana privātajās ziņas” ir frāzes, kas ir ļoti iesakņojušās mūsu leksikonos. Instagram ātri pārņem visu ne tikai sociālajos medijos, bet arī mūsu dzīvē. Tā kā visā pasaulē ir vairāk nekā 1 miljards aktīvo lietotāju, tādējādi platforma nodrošina lielu potenciālo partneru un atbilstības meklēšanas bāzi, padarot to par perfektu lietotni savas dzīves mīlestības atrašanai.

Numuru apmaiņa ātri kļūst par pagātni. Tagad, kad jūs satiekat patīkamu cilvēku, Instagram lietotājvārdu apmaiņa ir sociāli pieņemta kontaktu apmaiņas norma, pamatojoties uz “seko man, un es tev sekošu” idejas pamata. Plus, daudzās Instagram funkcijas rada lielisku priekšnoteikumu veiksmīgai iepazīšanās lietotnei. Kaut kas Instagram nepārtraukti mainās. Instagram, kas tiek uzskatīts par “reālāku” izvēli nekā, piemēram, Tinder, tādēļ tas ātri kļūst par vēlamo izvēli, lai noorganizētu tikšanos vai veiktu iepazīšanos tiešsaistē.