Staburags.lv ARHĪVS

Mīlestība internetā – mūsdienās visai izplatīta parādība

.

2019. gada 5. septembris 00:00

160
Mīlestība internetā – mūsdienās visai izplatīta parādība

Statistika rāda, ka laulību skaits visā valstī iet uz leju. To var saistīt ar apstākļiem, kādos mūsdienās dzīvojam, jo vairs nav tik daudz iespēju satikties ar cilvēkiem ārpus mūsu paziņu loka, kā tas bija agrākos laikos. Lai gan situācija ir mainījusies, tomēr par to pārāk nevajadzētu uztraukties, jo ir iespējams tai pielāgoties un iepazīties tiešsaistē. Iepazīšanās portāli ir izplatīts veids, kā iepazīties ar interesantiem cilvēkiem no dažādām pasaules valstīm. Vietnē https://kærlighed247.dk/ varat atrast cilvēkus gan tepat no Baltijas reģiona, gan no Eiropas un pat citiem kontinentiem. Šī portāla priekšrocība ir tā, ka tajā ir aprakstītas arī attiecīgajā pasaules daļā mītošo cilvēku īpašības un vērtības, kas ļauj vieglāk izvēlēties tos, kurus uzrunāt. Jau pirms katra profila izlasīšanas jums būs pāris idejas, par ko apspriesties, būs vieglāk uzturēt sarunu ar jauniepazītajiem cilvēkiem.

Protams, ka iepazīšanās un satikšanās tiešsaistē ne vienmēr ir viegla. Pirmkārt, mums pašiem ir jābūt pārliecinātiem par to, ko mēs vēlamies un kādu cilvēku meklējam. Aptuvens cilvēka raksturojums palīdzēs vieglāk atrast piemērotu partneri salīdzinoši īsā laika posmā, tomēr vienmēr vajag atcerēties, ka nedrīkstam būt arī pārāk izvēlīgi, jo ir samērā nereāli cerēt, ka atradīsim cilvēku, kuram piemīt visas desmit no mums tīkamajām īpašībām. Iespējams, ka būtu labi latiņu nedaudz nolaist un parunāt arī ar tādiem kandidātiem, kuriem piemīt, piemēram, puse no tā, ko meklējam – kas zina, varbūt kāds no šiem cilvēkiem būs īstais vai arī mēs atklāsim, ka viņam piemīt citas īpašības, kuras mums liekas pievilcīgas.

Vietne https://tid-til-kaerlighed.dk/ piedāvā iepazīties cilvēkiem dažādās vecuma grupās, tādēļ arī tiem, kuriem pats darbīgākais iepazīšanās vecums nu jau garām, būs iespēja atrast sev līdzvērtīgu sarunu biedru. Tieksme pēc kopības sajūtas ir pavisam normāla katra cilvēka vajadzība, un mums kā sociālām būtnēm vēlme pēc drauga un partnera nepazūd nevienā dzīves posmā, tādēļ aicinām arī tos, kuri mūžīgi saka, ka „viņu vilciens jau ir aizgājis” izmēģināt interneta dotās iespējas un piereģistrēties kādā tiešsaistes tikšanās vietnē. Kas neriskē, tas nevinnē, un šāda reģistrācija pilnīgi neko nemaksā, tādēļ jums nav nekā, ko zaudēt.

Ir noderīgi vispirms ievākt informāciju par citu pieredzi, uzturoties kādā no šādiem portāliem, jo ir svarīgi, lai vietne būtu respektabla, lai tajā būtu ievēroti visi drošības standarti un regulāri tiktu izdzēsti visi viltus profili. Iepazīšanās internetā ir izklaidējoša aktivitāte, kura var novest pie jaunu draugu vai pat otrās puses iegūšanas, tādēļ jums kā klientam nevajadzētu rūpēties par pārējo profilu kvalitāti – tas ir jādara pašam portālam. Šī iemesla dēļ aicinām izvērtēt vairākas vietnes un beigās izvēlēties sev vispiemērotāko.