Staburags.lv ARHĪVS

Kā izvēlēties ventilatoru uz kājas?

.

2019. gada 31. jūlijs 00:00

243
Kā izvēlēties ventilatoru uz kājas?

Vasaras karstumā nereti pasliktinās veselība. Daudziem mazinās koncentrēšanās spējas, ir slikta pašsajūta vai enerģijas trūkums. Ventilators uz kājas veicina gaisa cirkulāciju, atvēsina telpas, rada labus apstākļus gan darbā, gan mājās.

Ja mājās vai darba telpās ir pārāk karsts, ventilators uzlabos Jūsu veselību. Rūpējieties par savu labsajūtu un iegādājieties atpūtai vai darba videi piemērotu ventilācijas iekārtu.


Ventilatoru izvēle

Pirms pirkuma veikšanas pārdomājiet ierīces nepieciešamību. Šo sadzīves tehniku visbiežāk izmanto viesistabās, vannas istabās, virtuvēs, garāžās, noliktavās un biroja telpās.

Ventilatori ir ērti pārvadājami un neizmaksā dārgi. Ventilators uz kājas būs piemērots lietošanai dzīvoklī, kā arī to ērti varēs pārvadāt un izmantot vasarnīcā vai birojā.

Ir īpaši pielāgoti ventilatori, kas paredzēti mitrām telpām. Tie samazinās mitrumu, atvēsinās telpu un nodrošinās vienmērīgu gaisa temperatūru.

Jauda

Apdomājiet to, cik liela ir telpa un kāda ventilācija ir nepieciešama.

Nelielām telpām piemēroti būs ventilatori ar jaudu līdz 60 W. Plašākās telpās noderēs iekārtas ar jaudu līdz 140 W. Šāda veida modeļiem visbiežāk ir trīs gaisa cirkulācijas ātrumi.

Mazākās telpās nav nepieciešams gaisa ventilators ar lielu jaudu. Izvēlieties atbilstošu ierīci telpu vēdināšanai un samaziniet elektrības izmaksas.

Trokšņu līmenis

Jo mazāka ir ierīces jauda, ​​jo klusāk tas darbosies. Atpūtas telpām izvēlieties ventilatoru, kas nepārsniedz 30 dB. Telpās, kur noteicošs nav iekārtas skaļums, varat izvēlēties skaļāku un jaudīgāku risinājumu.


Rotējoša augšdaļa

Modeļi ar rotējošu augšdaļu daudz kvalitatīvāk vēdina telpas un nodrošina vienmērīgu gaisa plūsmu.

Izmantojiet šo risinājumu, lai radītu vienmērīgu temperatūru plašās biroju telpās, privātmājās vai noliktavu telpās.

Regulējams statīvs

Regulējams statīvs ir ērts risinājums, kas palīdzēs ventilatoru pielāgot telpas izmēriem, kā arī pārvietot. Interneta veikals 220.lv piedāvā iegādāties dažādu veida ventilatorus, ar regulējamu statīvu.


Augšdaļas rotācija

Ar šīs funkcijas palīdzību būs iespējams daudz ātrāk atvēsināt telpas un kliedēt sakarsušo gaisu. Rotācijas funkcija vienmērīgi regulēs gaisa cirkulāciju dažāda lieluma telpās.


Taimeris

Izvēlieties modeli, kas aprīkots ar taimeri. Šī funkcija visu diennakti nodrošinās vienmērīgu gaisa plūsmu. Uzstādiet nepieciešamo vēdināšanas laiku un režīmu. Pēc vēdināšanas beigām, ventilators uz kājas izslēgsies automātiski.

Dzesētājs

Šī funkcija kontrolēs istabas temperatūru gan ziemā, gan vasarā. Dzesēšana nodrošinās atbilstošu temperatūru plašākās noliktavu, privātmāju vai biroju telpās.

Jonizators un papildus mitrināšana

Jonizators gaisā nodrošina īpaši lādētas daļiņas, kas uzlabos veselības stāvokli.

Savukārt, mitrināšanas funkcija regulēs mitruma līmeni telpā. Ventilatori, kas aprīkoti ar šāda veida funkcijām izmaksā salīdzinoši dārgāk.


Zīmols un garantija

Preču zīme liecina par kvalitāti. Nepērciet mazpazīstama ražotāja ierīces. Visdrošāk ir iegādāties zināmas firmas iekārtu. Pirms preces iegādes rūpīgi iepazīstieties ar preces aprakstu un funkcijām. Neiegādājieties preces bez garantijas vai ierīces, kam garantijas laiks ir mazāks par 1 gadu.

Uzticams tirgotājs

Interneta veikals 220.lv piedāvā ne tikai plašu ventilatoru klāstu, bet arī citas preces visām dzīves vajadzībām. Izmantojiet preču meklētāja funkciju un atrodiet piemērotāko risinājumu ātri un ērti. 220.lv piedāvā zemas cenas un akcijas. Apmaksājiet pirkuma vērtību internetā vai norēķinieties skaidrā naudā. Jūsu ērtībām pieejama arī preču piegāde uz mājām vai darba vietu.

Iepērkoties internetā, klientiem pieejams distances līgums. Jums ir tiesības 14 dienu laikā atdot preci atpakaļ, ja tā kāda iemesla dēļ neatbilst Jūsu velmēm un vajadzībām.