Staburags.lv ARHĪVS

10 noderīgas dāvanas vērtībā līdz 25 eiro

.

2019. gada 22. jūlijs 12:22

239
10 noderīgas dāvanas vērtībā līdz 25 eiro

Dāvanu iegāde, iespējams, ir viens no neskaidrību pilnākajiem procesiem, ar ko regulāri ikdienā sastopamies. Ko dāvināt? Ko nedāvināt? Kas gaviļniekam patiks? Viens no aktuāliem jautājumiem ir arī par to, kā nopirkt jēdzīgu dāvanu pieejamā budžeta ietvaros? 


Tāpēc piedāvājam jūsu ieskatam 10 foršu dāvanu idejas, ko varat izmantot, ja dāvanai plānotais budžets ir līdz 25 eiro. Mēs esam par aktīvām, interesantām, aizraujošām dāvanām, kas sniedz jaunu pieredzi, emocijas un baudījumu. Šādas dāvanas plašā izvēlē varat atrast un ērti arī iegādāties dāvanu interneta veikalā www.lieliskadavana.lv, kur var arī veikt dāvanu atlasi pēc to cenas.


1.Vakariņas restorānā

Gardēži vienmēr būs priecīgi saņemt dāvanā iespēju apmeklēt kādu labu restorānu vai krodziņu, kur izbaudīt gan gardus ēdienus, gan jauku atmosfēru. Tā būs laba dāvana gan draugiem, gan pārim, gan kolēģiem. Restorānu piedāvājums ir ļoti plašs ikvienā lielākā pilsētā, tāpēc nebūs problēmu izvēlēties kaut ko gaviļnieka gastronomiskajai gaumei atbilstošu.


2
.Piedzīvojums uz SUP dēļa

SUP dēļi ir pēdējo gadu aktīvās atpūtas tendenču stilīgākais pienesums, ko par labu atzinuši ļoti daudz cilvēku. Tā ir gan sportiskā slodze, gan relaksējoša atpūta, gan iespēja izbaudīt lieliskas dabas ainavas. Piedzīvojums uz SUP dēļa ir lieliska dāvanas izvēle vasaras gaviļniekiem, jo mūsu Latvijas daba ir tik skaista, kā arī laika apstākļi vairāk nekā piemēroti, lai dotos baudīt ūdeņus uz SUP dēļa.


3.
Kino dāvanu karte

Kino dāvanu karte ir tiešām demokrātiska un visa vecuma gaviļniekiem piemērota dāvana, ko katrs varēs izmantot pēc saviem ieskatiem. Kino piedāvā dažāda žanra filmas gan lieliem, gan maziem. Tāpat kino dāvanu karte būs ērti izmantojama tieši tad, kad gaviļnieks vēlas. Kino apmeklējums ir ne tikai iespēja noskatīties labu filmu, bet arī iespēja izrauties no ikdienas, atpūsties tuvu cilvēku lokā un vienkārši labi pavadīt laiku. Kino dāvanu karte būs īstā dāvana, ja šaubāties un tiešām nezināt, ko dāvināt.


4
.Batutu parka “Jump Space” apmeklējums

Vēl viena aktīva un jautra izklaide, kas noderēs par jauku dāvanu gan lieliem, gan maziem, gan visai ģimenei kopā, ir batutu parka “Jump Space” apmeklējums. Tā ir arī ļoti laba nodarbe, ko izvēlēties lietainās un aukstās dienās, kad nemaz nevilina doties pie dabas un pavadīt laiku ārā. “Jump Space” ir lielākais batutu parks Latvijā, kur ir ne tikai plaša batutu zona, bet arī klinšu kāpšanas siena un citas aktivitātes.


5.
Izklaide piedzīvojumu parkā “Tarzāns”

Gan lielus, gan mazus gaviļniekus droši var sumināt arī ar dāvanu karti piedzīvojumu parkā “Tarzāns”. Tur var interesanti un aizraujoši atpūsties gan paši mazākie apmeklētāji, gan pieaugušie. Pieejamas dažādu grūtības līmeņu trases kokos, var lēkt ar gumiju, šauties ar katapultu un izmantot vēl daudzas citas atrakcijas. Kā arī paēst gardas pusdienas restorānā.


6.
Izbrauciens ar kartingu

Kartingi patiks tiem, kuri izbauda ātrumu un adrenalīnu. Ar kartingiem labprāt brauc gan pusaudži un jaunieši, gan pieaugušie. Kartingi arī būs piemēroti tad, kad ārā nav tas labākais laiks, jo daudzas kartinga treses atrodas telpās. Kartingi ir arī laba iespēja uzlabot savas braukšanas prasmes līkumotā trasē.




7.
Izjāde ar zirgu

Zirgi mūsdienās lielākoties pilda vairs tikai estētisko, izklaides un sporta funkciju, jo saimnieciskiem darbiem tos izmanto ļoti reti. Tomēr tas netraucē ikvienam izbaudīt šo cēlo dzīvnieku šarmu un spēku, dodoties izjādē. Izjāde ar zirgu būs gan relaksējoša, gan aktīva nodarbe svaigā gaisā. Dāvanu karte izjādei ar zirgu arī būs universāla dāvana, ko var pasniegt gan bērniem, gan pusaudžiem, gan pieaugušajiem, ja vien viņu veselības stāvoklis atbilst tam, lai kāptu zirga mugurā


8.
Žurnāla abonements

Lasītmīļus varat iepriecināta ar kāda žurnāla abonementu. Vai arī dāvanu karti, kas ļauj pašam izvēlēties un abonēt sev tīkamāko žurnālu. Lai gan šobrīd drukātajai presei lielu konkurenci veido internets un viedierīces, tomēr vēlme lasīt drukātu tekstu nekur nav pazudusi. Arī žurnālu piedāvājums Latvijā joprojām ir plašs un katrai gaumei piemērojams.


9.
Muguras masāža

Nevaram iedomāties, kuram gan jubilāram nepatiktu saņemt dāvanā muguras masāžu! It īpaši pieaugušajiem, kuri zina, ko nozīmē kārtīgs nogurums pēc garas darba dienas un daudzām stundām pie rakstāmgalda un datora. Mūsdienu dzīvesveids ir muguras veselībai diezgan nedraudzīgs, tāpēc masāža ir ļoti labs veids, kā atslābināt ķermeni, uzlabot savu pašsajūtu un darbaspējas.


10.
Zinātkāres centra “ZINOO” apmeklējums

Bērniem, pusaudžiem un ģimenēm droši varat dāvināt iespēju apmeklēt zinātkāres centru “ZINOO”, kas aizraus ar daudziem interesantiem apskates objektiem. Tā būs iespēja labi pavadīt laiku un uzzināt daudz ko jaunu. Pieejamas dažādas interaktīvas ekspozīcijas, var izmēģināt tehnoloģiju sasniegumus un izpētīt dabas likumus.