Staburags.lv ARHĪVS

Idejas, kā mazu vannas istabu iekārtot un padarīt vizuāli plašāku

.

2019. gada 26. jūnijs 00:00

1099
Idejas, kā mazu vannas istabu iekārtot un padarīt vizuāli plašāku

Vannas istaba ir telpa, kurā mēs ieejam ik rītu, lai sapostos dienai, iegūtu svaiguma sajūtu un redzētu sevi spogulī. Ir svarīgi, lai tā būtu skaista un Tev patiktu, jo tur Tu sāc savas ierastās ikdienas gaitas.

Ja vannas istaba ir maza, to var būt grūtāk iekārtot tā, lai Tev būtu gana ērti un patīkami tajā uzturēties, tāpēc turpinājumā piedāvājam dažus knifus, kurus Tev vajadzētu zināt, pirms to iekārto.

Baltā krāsa vizuāli paplašina telpu un ir modē, jo pašlaik aktuāls ir skandināvu stils, kur akcentē balto krāsu un minimālismu. Balti griesti un sienas vizuāli paplašinās telpu. Sienām vari izvēlēties baltas flīzes. Un Tas ir gaumes jautājums, vai izvēlēties ierastās flīzes ķieģeļu formā vai četrstūra. Ļoti gaumīgi izskatās arī sešstūru baltas flīzes. Flīzes vannas istabā ir praktiskas, jo tās ir ērti tīrīt, kā arī tās izskatās gaumīgi.

Košas krāsas interjera priekšmeti telpu atdzīvinās un piedos tai raksturu. Ja košos priekšmetus izvietosi stūros, tas arī telpu vizuāli palielinās. Priekšmetiem nav obligāti jābūt sarkaniem vai oranžiem, tie var būt arī pelēki, galvenais - radīt šo kontrastu pret sienām un griestiem.

Vanna vai dušas kabīne? Izmēru ziņā mazāka būs dušas kabīne, taču, ja dodat priekšroku vannām, tad iesakām izvēlēties stūra vannu, kas neaizņems tik daudz vietas no vannas istabas, un stūris varēs tikt funkcionāli izmantots. Ja izvēlaties dušas kabīni, tad ieliekot to ar caurspīdīgām durvīm, vizuāli telpa izskatīsies ne tik sadalīta, līdz ar to arī plašāka.

Spogulis vannas istabā ir obligāta nepieciešamība ne tikai, lai ik rītu tajā varētu sevi redzēt, bet arī lai telpai piedotu plašumu. Spogulis atstaro gaismu, līdz ar to telpa izskatās gaišāka un lielāka.

Izvēloties vannas istabas mēbeles, vajadzētu padomāt par vizuālo noskaņu, kādu vēlaties radīt, jo mēbeles piedos istabai raksturu. Gaišām vannas istabām pēdējā laikā mēbelēs pielieto koka krāsas un faktūras mēbeles apvienojumā ar Tavu izvēlēto krāsu.

Mazās vannas istabās plauktiņus vari izvietot virs un zem izlietnes, vai nelielu plauktiņu virs tualetes poda. Labs risinājums ir arī plauktiņš virs durvīm, kur varētu salikt lietas, kuras vajadzīgas retāk, piemēram, tualetes papīra iepakojumus. Pie pašām durvīm iekšpusē vari pielikt āķīšus, kur uzkarināt dvieļus. Ja vannas istabā ir logs, tad tā palodze var kalpot par plauktiņu, uz kura vari kaut ko nolikt, piemēram, matu fēnu.

Mazās vannas istabās vislabāk likt slēgta tipa mēbeles, lai radītu sakārtotības sajūtu, citādāk, ja plaukti būs atvērta tipa, tad radīsies pārblīvēta sajūta.

Patiesībā mazu vannas istabu var iekārtot arī ļoti ērti un praktiski, tikai jābūt iztēlei un iedvesmai.

Kad Tev rodas iedvesma un vēlies plānot savu vannas istabas iekārtojumu, iesakām Tev iegriezties interneta veikalā 220.lv, kur atradīsi visas nepieciešamās lietas, lai sakomplektētu savu sapņu vannas istabu. Tur atrodamas stūra vannas, tualetes podi, dušas kabīnes, mēbeles, interjera priekšmeti, izlietnes, un viss pārējais, kas Tev nepieciešams.

Iepirkties internetā ir ērtākais risinājums, jo neizejot no mājām vari atrast lietas, kuras Tev patīk un par tām uzzināt visu nepieciešamo informāciju produktu aprakstos. Internetveikals 220.lv piedāvā pievilcīgas cenas, turklāt ļauj iegādāties preces arī noslēdzot līzinga līgumu, produkta maksu sadalot un apmaksājot pa daļām.