Staburags.lv ARHĪVS

Kur nomāt tehniskos palīglīdzekļus?

.

2019. gada 30. maijs 00:00

87
Kur nomāt tehniskos palīglīdzekļus?


Lai atvieglotu atveseļošanās laiku un padarītu sadzīvi vieglāku, ir vajadzīgi tehniskie palīglīdzekļi. Interneta veikals Kid–man.lv piedāvā daudzveidīgu aprīkojumu, kas slimniekiem palīdzēs gan pārvietoties, gan veikt dažādas ikdienišķas darbības.

Tehniskie palīglīdzekļi izmaksā salīdzinoši dārgi un nereti slimniekam tie ir nepieciešami tikai atveseļošanās periodā. Šādos gadījumos Kid–man.lv klientiem piedāvā izdevīgu aprīkojuma nomu.

Tehniskie palīglīdzekļi, ko ir iespējams nomāt Kid – man.lv interneta veikalā:

  • Aprūpes gultas Economic II Paslnlova nodrošinās Jums ērtu gulēšanu. Gulta ir izgatavota no krāsota metāla profiliem. Guļamā virsma ir veidota no koka, komplektēta no četrām daļām, ar turētājiem matracim. Gultas augstumu, muguras un augšstilbu balstu leņķus ir iespējams regulēt elektroniski, pielāgojot Jūsu vajadzībām. Noma ir bez ķīlas un izmaksā 1, 90 euro dienā. Minimālais nomas laiks ir 30 dienas, kas izmaksās 57 euro. Šo preci variet iznomāt arī ilgāku laika posmu. Kid – man.lv piedāvā arī ērtu gultas piegādi Rīgā. Piegādes cena ir 35 euro, kas ietver preces izpakošanu un montāžu. Preci ir iespējams piegādāt arī Liepājā, Daugavpilī un Valmierā, kas izmaksās 20 euro.

  • Universālie ratiņi Steelman start, izmērs 46 CM PASLN02046 ir piemēroti personām, kuru svars ir līdz 120 kg. Šo ratiņu konstrukcija ir veidota no metāla, tie ir viegli salokāmi un ērti transportējami. Ratiņu noma bez ķīlas ir 0, 90 euro dienā. Minimālais nomas laiks ir 30 dienas, kas maksā 27 euro. Ja ratiņi Jums nepieciešami laika posmu līdz 2 mēnešiem, Kid – man.lv nomas maksai piešķirs 10% atlaidi. Ir iespējama arī ratiņu piegāde un atgriešana atpakaļ veikalā, kas izmaksās 6 euro.

  • Staiguļi Muvi PASLNMUVI: šāda veida tehniskie palīglīdzekļi ar galdiņu ir paredzēti, lai slimniekam nodrošinātu atbalsta funkciju. Staigulis paredzēts lietošanai telpās, slimniekam to stumjot. Ir pieejama bez ķīlas noma, kas dienā izmaksās 0,70 euro. Minimālais nomas laiks ir 30 dienas, kas maksā 21 euro.

  • Slimnieka galdiņi virs gultas PASLN6700 ir tehniskie palīglīdzekļi, ar četriem ritenīšiem. Galdiņa augstumu varēsiet ērti regulēt, no 710 mm līdz 1160 mm. Savukārt, rāmja konstrukcija izveidota tā, lai ritenīši braukātu pa gultu. Ritenīšiem ir bremzes, kas nodrošina ērtu galdiņa lietošanu. Šāda veida galdiņus variet iznomāt bez ķīlas, kas izmaksās 0,50 euro dienā. Minimālais nomas laiks ir 30 dienas, kas izmaksās 15 euro. Šie tehniskie palīglīdzekļi ir pieejami ar 10% atlaidi, ja nomāsiet tos līdz 60 dienām.

Ja atgriezīsiet ratiņus, staiguļus, slimnieka galdiņus atpakaļ 5 darbu dienu laikā, Kid – man.lv Jums atmaksās 50% no priekšapmaksas. Kid – man.lv mājas lapā ir atrodamas arī citas preces, ko iespējams iznomāt.

Interneta veikalā lejupielādei ir pieejama preču lietošanas instrukcija, kā arī informācija par nomu.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā sazinieties ar Kid–man.lv komandu zvanot pa tālr. +371 66 181885 vai rakstot e – pastu uz info@kid-man.lv