Staburags.lv ARHĪVS

Cik naudas par karjeru nopelnījusi Ostapenko?

.

2019. gada 28. maijs 00:00

221
Cik naudas par karjeru nopelnījusi Ostapenko?

Par Latvijas tenisisti Aļonu Ostapenko noteikti ir dzirdējis teju ikviens. 2017.gadā viņa uzvarēja Francijas atklātajā čempionātā vienspēļu turnīrā, kā arī šī paša gada Vimbldonas čempionātā bija ceturtdaļfināla dalībniece. Kā zināms, teniss ir diezgan dārgs sporta veids, kā arī spēlētāju iegūtie balvu apmēri uzvaras gadījumā ir ļoti apjomīgi. Cik tad īsti ir nopelnījusi Aļona Ostapenko? Skaidro Jānis no Casino-latvia.com.


Ceļš līdz pirmajam miljonam

Piecu gadu laikā kopš Aļona Ostapenko ir profesionāla tenisiste, viņa ir kļuvusi arī par miljonāri. Savu pirmo miljonu Ostapenko ieguva 2017.gadā, iekļūstot trešajā kārtā Grand Slam turnīrā Austrālijā. Savukārt par uzvaru Grand Slam turnīrā Parīzē, Ostapenko saņēma 2,1 miljonu eiro naudas balvu. Savukārt valsts pārvalde Ostapenko piešķīra 28 458 EUR prēmiju par uzvaru Francijas atklātā čempionāta sieviešu vienspēļu turnīrā. Savas karjeras laikā, piedaloties dažādos čempionātos, sportiste ir nopelnījusi apmēram 6 miljonus eiro.


Kā Ostapenko tērē nopelnīto naudu?

Kā intervijās norādījusi pati Ostapenko, nopelnīto naudu viņa plāno investēt nekustamajos īpašumos. Kā zināms, pasaulē lielākā daļa sportistu savu nopelnīto naudu investē nekustamajā īpašumā, tādā veidā nodrošinot to, ka nākotnē šim īpašumam vērtība pieaugtu. Arī Ostapenko šobrīd ir sava ideālā nekustamā īpašuma meklējumos, kuru iegādāties par nopelnīto naudu. Kādā intervijā viņa izteikusies, ka ieguldīt naudu nekustamajā īpašumā viņai ieteicis viens no ietekmīgākajiem sportistiem pasaulē – Rodžers Feders.


Intervijās žurnālistiem Ostapenko ir atzinusies, ka dārgākā lieta, ko šobrīd ir iegādājusie, esot zīmola “Hermes” soma. Šī zīmola somas vērtība esot apmēram 4000 ASV dolāru. Tenisa zvaigzne intervijās ir norādījusi, ka tieši iepirkšanās viņai ļauj atslēgties no sporta un veltīt laiku tikai sev. Sportiste intervijās ir atklājusi, ka viņai patīk augstas kvalitātes apģērbs, tāpēc regulāri cenšas iegādāties labāko zīmolu apģērbu.


Aļona Ostapenko regulāri piedalās arī dažādās sabiedrībās ar uzņēmumiem, kuros iegūst ne tikai vērtīgas lietas, bet arī honorāru, kas nozīmē, ka sportistes ienākumi ir daudz lielāki par jau pieminētajiem 6 miljoniem eiro. Sportiste ir lielisks pierādījums tam, ka ar sportu ir iespējams iegūt lielu naudas summu, bet, protams, jārēķinās arī ar to, ka kļūšana par šāda līmeņa sportisti, prasa lielu ieguldījumu!