Staburags.lv ARHĪVS

Kokneses un Viesītes novadā atsavina cigaretes un kandžas aparātu

www.staburags.lv

2019. gada 17. aprīlis 09:23

535
Kokneses un Viesītes novadā atsavina cigaretes un kandžas aparātu

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece informē, ka 12. aprīlī Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) Aizkraukles iecirkņa policisti saistībā ar sākto kriminālprocesu 1976. gadā dzimušas sievietes dzīvesvietā Kokneses pagastā atsavināja 19 035 cigaretes “Golden Gate”, “Fest” un “Premier” bez Latvijas  akcīzes markas. 

16. aprīlī VP ZRP Jēkabpils iecirkņa  policijas darbinieki, pastiprināti strādājot nelegālo akcizēto preču aprites apkarošanas jomā, saistībā ar sākto administratīvo lietvedību veica pārbaudi 1965. gadā dzimuša vīrieša dzīvesvietā Viesītes novadā, Rites pagastā. Policisti atsavināja 57 litrus šķidruma ar alkoholam raksturīgu smaku, kas bija uzglabāts četros spaiņos, kā arī kandžas aparātu. Šķidrums nosūtīts uz ekspertīzi.
Policija turpina pastiprināti strādāt nelegālo akcizēto preču aprites apkarošanas jomā un lūdz iedzīvotājus zvanīt pa tālruni 110, ja ir informācija par nelegālo akcizēto preču tirdzniecību, uzglabāšanu vai pārvietošanu.