Staburags.lv ARHĪVS

Neretā, autoceļu krustojumā, triju automašīnu sadursme; viens bojāgājušais

www.staburags.lv

2019. gada 26. marts 09:57

1477
Neretā, autoceļu krustojumā, triju automašīnu sadursme; viens bojāgājušais

Vakar plkst. 16.26 VUGD saņēma informāciju, ka Neretā, autoceļu krustojumā, noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīta smagā automašīna, vieglā kravas automašīna ar piekabi un vieglā automašīna. 

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienā no automašīnām ir iespiests cilvēks, kurš tika atbrīvots ar hidraulisko instrumentu palīdzību — informē VUGD pārstāve Viktorija Gribuste.

Negadījumā gāja bojā viens cilvēks, bet divi cieta, no kuriem mediķi vienu hospitalizēja. 

Sadursmes rezultātā no vieglās kravas automašīnas izbira pārtikas produkti, kurus ugunsdzēsēji glābēji kopā ar ceļu uzturētājiem novāca no ceļa braucamās daļas un savāca, kā arī izlija eļļa, kas tika savākta ar absorbenta palīdzību. Ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā pabeidza pēc vairāk nekā četrām stundām — plkst. 20.45. 

NMPD pārstāve Ilona Indriksone informē, ka slimnīcā nogādāts 48 gadus vecs vīrietis ar plēstu brūci kreisās plaukstas virspusē, ceļgala nobrāzumu un apakšstilba sasitumu. Otram cietušajam bija akūta stresa reakcija, viņš atstāts uz vietas. 

Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece informē, ka automašīnu sadursme notika 25. martā pulksten 16.34 Neretā, Rūpniecības un Jēkabpils ielu krustojumā. 1958. gadā dzimusi sieviete, ar automašīnu Opel Meriva izbraucot no mazākas nozīmes ceļa uz galveno ceļu, izraisīja sadursmi ar automašīnu Volkswagen LT 35 sakabē ar piekabi, kuru vadīja 1955. gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā  Volkswagen LT 35 tika iemests pretējā braukšanas joslā un izraisīja sadursmi ar kravas automašīnu Volvo HZ sakabē ar piekabi, kuru vadīja 1970. gadā dzimis vīrietis. Volkswagen LT 35 vadītājs guva traumas, kas nav savienojamas ar dzīvību, un gāja bojā. Ārstniecības iestādē nogādāts Volvo HZ vadītājs. Sākts kriminālprocess, nozīmēta ekspertīze, policija izmeklē negadījuma apstākļus. Alkohola reibums 1958. gadā dzimušajai sievietei nav konstatēts. Policija aicina atsaukties avārijas aculieciniekus, zvanot pa tālruni 110.