Staburags.lv ARHĪVS

Neretas novadā autoavārijā iet bojā autovadītājs

www.staburags.lv

2019. gada 22. marts 10:12

1819
Neretas novadā autoavārijā iet bojā autovadītājs

Vakar plkst. 11.30 Aizkraukles un Neretas ugunsdzēsēji glābēji devās uz autoceļu Subate—Vecumnieki Neretas novadā, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka avarējusi smagā un vieglā automašīna — informē VUGD pārstāve Viktorija Gribuste.

Vieglajā automašīnā bija iespiests cilvēks, kuru ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja ar hidraulisko instrumentu palīdzību. Mediķi konstatēja šī cilvēka nāvi. No smagās automašīnas noplūda apmēram 150 litru degvielas 25m2 platībā. Izmantojot absorbentu, noplūdusī degviela tika savākta. Atlikusī degvielas bākā esošā degviela tika pārsūknēta citā tvertnē. Plkst. 14.06 ugunsdzēsēji glābēji notikuma vietā pabeidza darbu. 

Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece informē, ka Zalves pagastā 1976. gadā dzimuša vīrieša vadītā automašīna VW Golf pagaidām nezināmu apstākļu dēļ iebrauca pretējā joslā un sadūrās ar 1964. gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu Scania R420 ar puspiekabi Krone, kā rezultātā VW Golf vadītājs gāja bojā. Policija sākusi kriminālprocesu un izmeklē ceļu satiksmes negadījuma apstākļus.