Staburags.lv ARHĪVS

Vienkāršs ceļvedis kumodes iegādei internetā

.

2019. gada 25. februāris 00:00

124
Vienkāršs ceļvedis kumodes iegādei internetā

Kumode ir populāra mēbele, kas daudzos mājokļos sastopama guļamistabā, viesistabā un citās telpās. Pieejamais dizains var atšķirties – kumodes ar vairākām atvilktnēm labi noder apģērbu un aksesuāru vai ikdienā lietojamu priekšmetu uzglabāšanai, kā arī to virsmu var izmantot dažādu dekoru, rāmīšu un citu objektu novietošanai. Ja arī Tu plāno iegādāties kumodi savam mājoklim, to ērti vari izdarīt interneta veikalā 220.lv. Lūk, kas Tev jāzina, lai tiešsaistē nopirktu labu kumodi.

Izmērs

Viena no pirmajām lietām, kurai vajadzētu pievērst uzmanību, pērkot kumodi, ir tās parametri. Tas, cik lielu mēbeli iegādāsies, būs atkarīgs no telpā pieejamās platības un Tavām vajadzībām. Atceries, ka, mērot pieejamo vietu, jāieplāno arī papildu platība kumodes priekšpusē, lai brīvi varētu atvērt atvilktnes un tām piekļūt.


 Stils

  • Augsta un šaura kumode – tā kā šāda tipa mēbele aizņem mazāk platības uz grīdas, to var novietot ne tikai guļamistabā, bet arī, piemēram, vannas istabā, lai saliktu dvieļus un citus piederumus. Piemērota nelielām telpām.

  • Klasiska kumode – lielisks papildinājums ikvienai guļamistabai, viesistabai un citām istabām. Pieejami dažāda veida klasiskie modeļi, sākot ar tikai vienu atvilktni. Un, protams, mūsu piedāvājumā ir arī tādas kumodes, kas nodrošina ļoti daudz vietas dažādu lietu uzglabāšanai. Ņem vērā, ka ērti izmantojama ir arī kumodes augšējā virsma, kur var salikt dažādus aksesuārus, dekorus, ziedus un citus priekšmetus, kas nav jāslēpj no citu acīm.

  • Kumode ar divām atvilktnēm pirmajā un vienu atvilktni pārējās rindās – šis ir klasiska dizaina modelis, kas iederēsies dažādās telpās, it īpaši, guļamistabā. Šāda atvilktņu kombinācija ir ne tikai ļoti praktiska, bet arī noderīga kārtības uzturēšanai mājoklī. Plašākās atvilktnes derēs lielāku apģērbu, piemēram, džemperu un krekliņu uzglabāšanai, kamēr mazākās atvilktnes kalpos kā apakšveļas un citu aksesuāru glabātuve. Un, protams, augšējā virsma derēs, lai tur noliktu lampu, grāmatas, foto rāmi un citus objektus.

Salikšana

Iegādājoties kumodi internetā, tā tiks piegādāta izjauktā veidā, un tas nozīmē, ka nāksies pašiem to salikt, izmantojot pievienoto instrukciju, kas ir veidota pēc iespējas vienkāršākā veidā, soli pa solim izstāstot, kā savienot detaļas savā starpā. Kā jebkuras citas mēbeles, arī kumodes ieteicams salikt divatā, nevis vienatnē, kas ir svarīgi ne tikai no drošības, bet arī no funkcionalitātes viedokļa. Turklāt mēbele var izrādīties arī ļoti smaga, tādēļ būtu prātīgi pieaicināt kādu palīgu.

  • Pirms sāc kumodes montāžu, uzklāj uz grīdas kādu audumu vai vecu palagu, kas pasargās gan mēbeli, gan grīdas virsmu no saskrāpēšanas.

  • Mēbeles salikšanu ieteicams veikt pēc iespējas tuvāk vietai, kurā tā tiks novietota, it īpaši, ja kumode ir liela un smaga. Tas nodrošinās to, ka pēc salikšanas to nevajadzēs daudz kustināt, bīdīt vai pārnēsāt.

  • Visus smalkos piederumus, piemēram, skrūves un citas detaļas ievieto traukā, piemēram, lēzenā šķīvī vai kastē, lai tās nepazustu.

  • Vairumā gadījumu mēbeļu salikšanai neiesaka izmantot elektroinstrumentus, jo tie ir pārāk jaudīgi un ātri var sabojāt mēbeli.

Kur iegādāties kumodes?

Lai ietaupītu laiku un naudu, iesakām ielūkoties interneta veikala 220.lv piedāvājumā, kurā atrodamas vairāk nekā 1680 kumodes un naktsskapīši dažādos stilos, izmēros un cenās. Piemēram, ja meklē lētu kumodi, šeit to vari iegādāties pat par 38 eiro. Izvēles iespēju ir daudz, tādēļ noteikti nepalaid garām iespēju izvēlēties arī sev atbilstošāko modeli!