“Makaronu ēdieni”

Vakaros no pirmdienas līdz piektdienai nav nekā vienkāršāka, kā uzvārīt makaronus, ko pasniegt kopā ar kādu gardu mērci.
Bet, izvēloties īpašākas sastāvdaļas, makaroni var pārtapt arī svētku maltītē vai aukstajā veidā — salātos, ko var baudīt gan vēlajās brokastīs vai launagā, gan ņemt līdzi pusdienu kārbā uz darbu.
Izdevumā atradīsiet 70 makaronu ēdienu receptes gan pirmsalgas dienai, gan svētku galdam.
Piedāvājam receptes ziemas beigām un agrā pavasara sezonai:
* makaroni zupās, sacepumos, salātos, ar mērcē, lazanjā,
* makaroni ar sēnēm, gaļu, sieru, dārzeņiem, jūrasveltēm un garšaugiem.
* daži padomi, kā pareizi gatavot makaronus. ◆
Kategorijas
- Reklāmraksti
- Afiša
- Balles
- Izstādes
- Koncerti
- Teātris
- Citi pasākumi
- Sporta pasākumi
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Veselība
- Vaļasprieks
- Lietotāju raksti
- Latvijā un pasaulē
- Dzīve laukos
- Izglītība
- Operatīvie dienesti
- Novadu ziņas
- Aizkraukles novadā
- Jaunjelgavas novadā
- Kokneses novadā
- Neretas novada
- Pļaviņu novada
- Skrīveru novadā
- Vecumnieku novadā
- Viesītes novadā
- Sports
- Viedokļi/Komentāri
- Statiskas lapas
- Pazudis/atrasts
- Abonēšana
- "Staburaga" projektu raksti
- Kultūra