Ko var slēpt “šefpavāra īpašais”?

Ja ēdienkartē ieraugāt “Speciālo piedāvājumu”, “Šefpavāra īpašo”, “Firmas ēdienu” u. tml. uzrakstus, esiet uzmanīgi — tas var būt ērts veids, kā restorāns atbrīvojas no nepārdotiem produktiem — brīdina Ņujorkas šefpavārs, grāmatu autors un TV zvaigzne Entonijs Bordēns.
Restorānu, kuros ir maz apmeklētāju, ledusskapjos var būt daudz produktu, kam beidzas realizācijas termiņš. E. Bordēns ir pārliecināts, ka reti kurš aroda brālis atteiksies no kārdinājuma pirmām kārtām atbrīvoties no tiem. “Garneļu salāti — garneļu kapsēta,” salīdzina slavenais šefpavārs un ar piesardzību aicina izturēties arī pret svētdienas brančiem, jo tajos nereti utilizē visu, ko klienti neapēda piektdien un sestdien. Ne velti sens pavāru teiciens vēstot: “Mērce noslēpj tūkstoš grēku.” ◆
Kategorijas
- Reklāmraksti
- Afiša
- Balles
- Izstādes
- Koncerti
- Teātris
- Citi pasākumi
- Sporta pasākumi
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Veselība
- Vaļasprieks
- Lietotāju raksti
- Latvijā un pasaulē
- Dzīve laukos
- Izglītība
- Operatīvie dienesti
- Novadu ziņas
- Aizkraukles novadā
- Jaunjelgavas novadā
- Kokneses novadā
- Neretas novada
- Pļaviņu novada
- Skrīveru novadā
- Vecumnieku novadā
- Viesītes novadā
- Sports
- Viedokļi/Komentāri
- Statiskas lapas
- Pazudis/atrasts
- Abonēšana
- "Staburaga" projektu raksti
- Kultūra