Staburags.lv ARHĪVS

Turpmāk Smiltenē un Gulbenē varēs iegādāties igauņu ražotās "Respo" piekabes dažādu kravu transportēšanai

.

2018. gada 20. oktobris 00:00

433
Turpmāk Smiltenē un Gulbenē varēs iegādāties igauņu ražotās "Respo" piekabes dažādu kravu transportēšanai

SIA Lauku apgāds un meliorācija kļuvis par oficiālo Igaunijā ražoto Respo piekabju izplatītāju Latvijā. Vieglo automašīnu piekabes varēs iegādāties Smiltenē un Gulbenē. Tā, piemēram, veikalos turpmāk varēs iegādāties kravas vienass vai divasu piekabes, laivu un citas ūdens transporta pārvadāšanas piekabes, auto un minitraktoru pārvadāšanas piekabes, mini ceļojuma piekabes (karavānas), kvadraciklu piekabes un citas specializētās piekabes kā suņu, sniega motociklu transportēšanai paredzētas piekabes. Savukārt no novembra veikalos būs pieejamas piekabju rezerves daļas.

Pateicoties Tirdzniecības un servisa centra sadarbībai ar vadošajām līzinga kompānijām, abos centros piekabes iespējams iegādāties līzingā.
Pieprasītākie modeļi būs uz vietas, bet, nepieciešamības gadījumā, centri veiks pasūtījumu interesējošiem modeļiem.

Piekabes apskatīt un iegādāties laipni aicināti esat Tirdzniecības un servisa centros Smiltenē un Gulbenē.

20181018-1627-logo-rinda650.jpg

Uzņēmums Respo Haagised AS tirgū darbojas jau kopš 1990. gada  un ir vadošais piekabju ražotājs valstī, tam pieder 42% tirgus daļas. Uzņēmuma inženieru pieredze, sadarbība ar Tartu universitātes un Tallinas tehnoloģiskās universitātes vadošajiem zinātniekiem, garantē ilglaicīgus risinājumus, lai transportlīdzekļu un citu pārvadājamu lietu transportēšana noritētu maksimāli ērti un droši.

Tirdzniecības un servisa centra speciālisti labprāt sniegs konsultācijas par piekabju modeļiem.