Staburags.lv ARHĪVS

Aizkrauklē sieviete pakļūst zem savas automašīnas

www.staburags.lv

2018. gada 11. jūlijs 11:38

1902
Aizkrauklē sieviete pakļūst zem savas automašīnas

Vakar, 10. jūlijā, stāvlaukumā Aizkrauklē, pie bijušā “Kapteiņa krodziņa”,  zem savas automašīnas bija pakļuvusi sieviete.

VUGD pārstāve Ilze Dāme-Birziņa informē, ka ugunsdzēsēji glābēji izsaukumu saņēma pulksten 19.59. "Izmantojot pneimatiskos instrumentus un paceļot automašīnu, tika atbrīvots cilvēks, kurš atradās zem vieglās automašīnas, un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Darbi tika pabeigti pulksten 20.37. Notikumā strādāja septiņi ugunsdzēsēji glābēji no Aizkraukles daļas," informē Ilze Dāme-Birziņa.

Valsts policijas pārstāve Diāna Briede informē, ka 1975. gadā dzimusi sieviete pakļuva zem sev piederošā transportlīdzekļa Opel Vectra. Mediķu brigāde sievieti  nogādāja ārstniecības iestādē.

NMPD pārstāve Ilona Indriksone informē, ka sieviete nogādāta slimnīcā ar aizdomām par vairāku ribu, iegurņa, apakšdelma lūzumu, vēdera iekšējo orgānu asiņošanu.

Pēc sākotnējās informācijas, nebija nofiksēta stāvbremze, automašīna sāka ripot, sieviete mēģināja to no priekšas apturēt un pakļuva zem tās. Pie bijušā "Kapteiņa krodziņa" ir stāvs reljefs, kas veicināja automašīnas ripošanu.