Staburags.lv ARHĪVS

Neretas novadā nozog sešus luksoforu akumulatorus; Staburagā notiek divu motociklu, bet Pļaviņu novadā — divu automašīnu sadursme

www.staburags.lv

2018. gada 10. jūlijs 14:49

348
Neretas novadā nozog sešus luksoforu akumulatorus;  Staburagā notiek divu motociklu, bet Pļaviņu novadā — divu automašīnu sadursme

Valsts policijas pārstāve Diāna Briede informē par zādzību uz ceļa Vecumnieki—Nereta—Subate, kur pašlaik notiek remontdarbi un satiksme tiek regulēta ar luksoforu palīdzību. 7. jūlijā pulksten 3.44 un 9.18 policija saņēma informāciju, ka Neretas novadā vienam uzņēmumam nozagti četri, bet otram — divi pārvietojamo luksoforu akumulatori.

Valsts policija arī informē, ka laikā no 6. līdz 7. jūlijam Aizkrauklē, Lāčplēša ielā, izsists automašīnas VW Golf bagāžas nodalījuma vāka stikls. Sākts kriminālprocess.

7. jūlijā pulksten 12.50 Pļaviņu novada Aiviekstes pagasta Ķūģos notika automašīnu VW Polo un Land Rover Freelander  sadursme. Ārstniecības iestādē nogādāta VW Polo vadītāja, 1966. gadā dzimusi sieviete, ar virspusēju kakla ievainojumu un aizdomām par ribu lūzumu. 1973. gadā dzimusī Land Rover Freelander vadītāja no stacionēšanas ārstniecības iestādē atteicās. Pēc medicīniskās apskates tika noskaidrots, ka Land Rover Freelander pasažieri nav cietuši.

7. jūlijā pulksten 14.15 Staburaga pagasta Ērgļos notika divu motociklu Honda  sadursme. Tos vadīja 1975. gadā un 1993. gadā dzimuši vīrieši. 1975. gadā dzimušais vadītājs nogādāts ārstniecības iestādē ar aizdomām par mugurkaula jostas skriemeļu bojājumu, abu ceļa locītavu sasitumu.

7. jūlijā pulksten 22.30 Skrīveros, Dīvajas ielā, nenoskaidrots automašīnas vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu iebrauca žogā, to sabojājot, un pameta notikuma vietu.

8. jūlijā pulksten 18.09  Aizkrauklē, Dārza ielā, 1962. gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu 2,44 promiļu alkohola reibumā.

9. jūlijā pulksten 00.19 Kokneses pagastā, uz ceļa Koknese—Tīnūži, pirms viadukta, 1982. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Audi Q7 uzbrauca uz ceļa pēkšņi izskrējušam alnim.

9. jūlijā pulksten 1.04 Aizkrauklē, Lāčplēša ielā, izsists veikala stikls. Veikalā tomēr nav iekļūts. Sākts kriminālprocess.

9. jūlijā pulksten 4.11 Aizkrauklē, Jaunceltnes ielā, 1989. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Chrysler Grand Voyager centās izvairīties no meža zvēra, kas negaidīti izskrēja uz ceļa, un aizķēra apgaismes stabu. Bojāta automašīna.

9. jūlijā konstatēts, ka mazdārziņā Pļaviņās, Baseina ielā, izrakti dārzeņi, atlauzta un izvandīta dārza būdiņa un siltumnīca.