Staburags.lv ARHĪVS

Kur iegādāties visu nepieciešamo dārza ballītei?

.

2018. gada 3. jūlijs 00:00

82
Kur iegādāties visu nepieciešamo dārza ballītei?

Vasara ir īstā sezona, kad rīkot pagalmā dārza ballīti, uzaicināt draugus, kaimiņus un tuviniekus, lai lieliski pavadītu laiku un atpūstos. Taču, kas gan ir ballīte bez visiem nepieciešamajiem piederumiem – grila, galda, krēsliem, nojumes utt. Ne visiem no mums ir laiks stundām ilgi pavadīt veikalos, meklējot visu nepieciešamo, tādēļ daudz ērtāk ir apskatītu visas preces vienuviet, kuras piedāvā interneta veikals 220.lv!

Grili
Interneta veikala  220.lv sadaļā “Grili un kūpinātavas” atradīsi ne tikai dažādus grilus un to piederumus, bet arī kūpinātavas, grila režģus, traukus, birstes, briketes, aizdedzināšanas šķidrumu un visu pārējo, kas nepieciešams, lai izdotos ne tikai iekārtot grila vietu, bet arī veiksmīgi uzcept gaļu, dārzeņus, zivis utt.
Interneta veikals piedāvā iegādāties vairākus grilu veidus. Paši lētākie un vienkāršākie ir vienreizlietojamie mini grili, kurus iespējams ērti paņemt līdzi dodoties piknikā vai pārgājienā. Pieejami dažādi izmēri un formas – gan taisnstūrveida, gan apaļi – katra vēlmēm un vajadzībām.

Nākamais un, iespējams, populārākais grilu veids, kas pieejams 220.lv, ir apaļie grili ar vai bez vāka. Tie atšķiras gan pēc izmēra, gan arī dizaina un augstuma. Pieejami gan vienkārši apaļie grili uz kājiņām, gan arī tādi, kas aprīkoti ar vairākiem parocīgiem plauktiņiem, uz kuriem novietot traukus un piederumus, kas nepieciešami grilēšanas procesā. Tāpat interneta veikalā iespējams iegādāties līdzīga tipa grilus taisnstūrveida formā.

Vēl viens iecienīts grila veids ir mangals, kas ir tērauda vai kāda cita materiāla taisnstūrveida kaste ar caurumiņiem malu apakšējā daļā. Grils ir novietots uz statiskām vai noņemamām/saliekamām kājiņām, tādēļ grilu var ērti pārvietot, kā vien nepieciešams. Uz mangala vienlīdz ērti var novietot gan iesmus, gan arī režģi. Arī šī grila veida modeļi pieejami dažādos izmēros un cenās.

Savukārt tiem, kas iecienījuši kūpinātas zivis, žāvētu gaļu utt., noteikti noderēs kāda no 220.lv atrodamajām kvalitatīvajām kūpinātavām vai žavētavām. Ir pieejamas gan pavisam nelielas un vienkāršas, gan arī izsmalcinātas kūpinātavas, kuras apvienotas kopā ar grilu.

Dārza mēbeles
Plašajā interneta veikala 220.lv piedāvājumā atradīsi daudzveidīgas dārza mēbeles, kas ikvienu ballīti vai vienkāršu atpūtu padarīs īpašu. Šeit vari iegādāties dārza mēbeļu komplektus, sauļošanās gultas, saulessargus, dārza mēbeles bērniem, šūpuļtīklus, nojumes un lapenes, krēslu paliktņus, dārza krēslus un solus, galdus un šūpuļdīvānus.

Vienreizlietojamie trauki
    Ne visiem no mums mājās ir pietiekami daudz trauku komplektu, kurus izmantot dārza ballītēm, tādēļ vienreizlietojamie trauki ir ļoti laba izvēle, turklāt pēc pasākuma nav nepieciešams uztraukties par to, kurš parūpēsies par netīro trauku mazgāšanu. 220.lv iespējams iegādāties vienreizējās lietošanas šķīvjus un glāzes gan ar īpašu tematiku, gan arī vienkāršā, vasarīgā dizainā. Tāpat šeit atradīsi vienreizlietojamos galda piederumus, paplātes, dažādus piederumus un arī dekorus, piemēram, krāsainās laternas, balonus, virtenes un daudz ko citu.

    Pret odiem
    Vasara Latvijā nav iedomājama bez odiem, un tie diemžēl nereti mēdz būt ļoti uzbāzīgi. Lai tos atbaidītu, 220.lv vari iegādāties dažādus piederumus – lampas un ierīces pret odiem, kā arī pretodu sveces, dažādos dizainos un izmēros.

    Dārza apgaismojums
    Kad ārā satumsīs, īpaši skaistu noskaņu iespējams radīt iekarinot kokos dārza virtenes, kas interneta veikalā 220.lv pieejamas gan vienā, gan dažādās krāsās. Tāpat, lai izgaismotu taciņas, vari izvēlēties efektīvās dārza lampas ar saules bateriju, kuras vienkārši atliek iespraust zemē.
    Mēs ceram, ka tev šīs idejas noderēs, lai sagatavotos lieliskai dārza ballītei. Lai izdodas!