Staburags.lv ARHĪVS

Ielūkojies sadzīves tehnikas dizaina tendencēs 2018. gadā!

.

2018. gada 28. jūnijs 00:00

90
Ielūkojies sadzīves tehnikas dizaina tendencēs 2018. gadā!

Iespējams, daudzi nemaz neapzinās to, cik ļoti mēs mūsdienās esam kļuvuši atkarīgi no sadzīves tehnikas. Mēs to izmantojam katru dienu, un, gluži kā dažādās mēbelēs, mēs tajā ieguldām naudu, kā arī izmantojam ne tikai mēnešu, bet pat gadu garumā.

Ņemot vērā to, cik cieša saikne pastāv starp cilvēkiem, viņu ikdienu un sadzīves tehnikas lietošanu, arī ražotāji ir to sapratuši, tādēļ nemitīgi strādā pie tā, lai radītu jaunus veidus, kā uzlabot šos produktus gan funkcionalitātes, gan dizaina ziņā.

Sadzīves tehnika ir pārveidojusies no ērtas un nepievilcīgas baltās krāsas ierīces, kādas tās zinājām pirms vairākiem gadu desmitiem, par krāsainām, elegantām un funkcionāli bagātīgām ierīcēm un iekārtām.

Mūsdienās sadzīves tehnika var perfekti iederēties starp virtuves iekārtu, un to no ārpuses nemaz nav iespējams tik viegli atšķirt. Tas nozīmē, ka mēs varam redzēt, kā vēsais un pat sterilais dizains ir nomainīts pret siltāku, mājīgāku un stilīgāku izskatu. Taču, vai mēs zinām, kādas sadzīves tehnikas tendences ir raksturīgas 2018. gadā?

1. Dabiski materiāli. Ražotāji cenšas tos izmantot, lai piešķirtu produktiem dabīgāku, elegantāku un izsmalcinātāku izskatu. Koka apšuvums, korķis un āda piešķir kontrastu mūsdienu tehnoloģiskajiem sasniegumiem un visuresošajiem sintētiskajiem materiāliem, ļaujot sadzīves tehnikai diskrētāk iekļauties dažādos interjeros un labi izskatīties arī blakus koka mēbelēm. Arī interneta veikalā atrodamas, piemēram, iebūvējamās trauku mazgājamās mašīnas, kuru durvis veidotas koka imitācijas apdarē, kas izskatīsies oriģināli un eleganti jebkurā virtuvē.

2. Pasteļtoņi. Šie krāsu toņi sadzīves tehnikā kļūst arvien populārāki, izaicinot klasiskos dizainus. Tie piešķir virtuvei svaigu izskatu. Populārākie ir rozā, zaļi un jūras zilie toņi, kuri tiek izmantoti dažāda veida sadzīves tehnikas modeļos. Papildus pasteļtoņiem, bieži tiek izmantotas arī noapaļotas formas, kas piešķir nostaļģisku un pat retro sajūtu, izmantojot šāda veida ierīces. Arī 220.lv vari atrast šāda veida sadzīves tehniku, piemēram, rokas blenderus gaiši zaļā, jūras zilā, rozā, bēšā, gaiši violetā un citās krāsās.

3. Drosmīgas un košas krāsas. Košums sadzīves tehnikā ir sācis savu uzvaras gājienu, piešķirot virtuvēm un citām telpām krāsainus akcentus, no kuriem grūti atraut acis. Sulīgi sarkans, dzirkstoši zils un dzīvīgi zaļš ir tikai dažas no krāsām, kuras šogad sastopamas modernākajos sadzīves tehnikas modeļos – ledusskapjos, kafijas automātos, veļas mašīnās un putekļu sūcējos. Arī no šīs sadaļas varam atrast vairākus piemērus, kurus iespējams iegādāties interneta veikalā 220.lv. Šeit redzēsi zilus un dzeltenus ledusskapjus, sarkanus, zilus un dzeltenus kafijas automātus un daudz ko citu.

Tāpat kā apģērbu un apavu modē, arī sadzīves tehnikas modē katru sezonu ir jaunas tendences, kurām ražotāji cenšas sekot līdzi, radot jaunus un ekskluzīvus modeļus, kas ne tikai atvieglotu cilvēku ikdienu, bet arī padarītu to krāsaināku un interesantāku, ienesot mājoklī jaunas, košas krāsas. Un, ja tā padomā, arī ēst gatavošana, mājokļa uzkopšana un citu pienākumu veikšana veicas daudz vieglāk, ja tehnika, kuru izmantojam, ir dzīvespriecīgās un rotaļīgās krāsās. Taču, protams, vienmēr tiek padomāts arī par tiem, kuri ciena augstu kvalitāti un izsmalcinātu dizainu. Klasika vienmēr ir un būs modē.

Ja arī tu šobrīd esi jaunas sadzīves tehnikas meklējumos, tu noteikti varēsi atrast sevi ko piemērotu, aplūkojot plašo 220.lv piedāvājumu. Izmanto izdevīgos līzinga nosacījumus, piegādi mājās vai bezmaksas saņemšanu veikalā!