Staburags.lv ARHĪVS

Kā izvēlēties labāko kafijas automātu birojam?

.

2018. gada 20. jūnijs 00:00

260
Kā izvēlēties labāko kafijas automātu birojam?

Kafijas automāts katrā birojā ir vieta, kur ne tikai saņemt dienas enerģijas devu svaigas un aromātiskas kafijas veidā, bet arī vieta, kur satikt kolēģus, parunāties un apspriest tēmas, kas aktuālas. Ikvienā birojā ir jābūt kafijas automātam!
 
Kā izvēlēties?
Kafijas automāti ir tik dažādi – atšķiras izmēri, funkcijas un ražotāji. Izvēloties kafijas automātu birojam, jāņem vērā tas, cik daudziem cilvēkiem aparāts būs paredzēts. Ja birojā ir neliels skaits darbinieku, droši var izvēlēties kapsulu kafijas automātu, bet, ja ikdienā biroju apmeklē daudz klientu un darbinieku, tad jāmeklē tāds aparāts, kas spēs tikt galā ar intensīvu darbu visas dienas garumā.
 
Kapsulu kafijas automāti
Kapsulu kafijas automāti parasti ir ļoti kompakti, tos vienkārši novietot nelielā virtuvītē mazā biroja telpā vai mājās. Kapsulu kafijas automāts darbojas ar atsevišķi nopērkamām kapsulām – šeit izvēle ir ļoti plaša, iespējams iegādāties klasiskas kafijas kapsulas, kapučīno, mokačīno un citas, izvēle atkarīga no tā, kādu kafiju ikdienā labprātāk baudāt.
 
Pupiņu kafijas automāti
Šie kafijas automāti ir profesionālāki, prasa vairāk vietas un lielāku rūpību apkopē. Toties kafija allaž izdodas garšīga un vienmēr pareizi pagatavota. Pupiņu kafijas automāti ir dārgāki, tomēr lieliski iederēsies birojā, kur ar kafiju jāpacienā svarīgi viesi vai tur, kur ikdienā uzturas vairāk darbinieku.
 
Filtru kafijas automāti
Šādi kafijas automāti būs vairāk piemēroti klasikas cienītājiem, kam ir pietiekoši daudz laika, lai pagatavotu tasi svaigas kafijas tieši SEV – katrs var izvēlēties, cik stipru kafiju vēlas. Kafijas pagatavošanas laiks ar filtru kafijas automātu ir garāks, tāpēc šāds aparāts labāk iederēsies omulīgā mājas virtuvītē, kur ap to saimnieko viens cilvēks.
 
Ļoti daudzos lielos birojos un vietās, kuras apmeklē liels skaits klientu, tiek izvietoti lielie kafijas automāti, kuros atliek iemest dažas monētas, lai saņemtu papīra krūzīti ar kafijas dzērienu.  Protams, šis ir vienkāršs veids kā apkalpot lielu skaitu cilvēku, tomēr, ja vēlaties pacienāt savus klientus ar kvalitatīvu kafiju, jums jāizvēlas atbilstošs kafijas automāts.

Katrā kārtīgā birojā smaržo pēc svaigas kafijas. Tieši kafija un skaista, kopta administratore, kas to pasniedz, ir reprezentabls simbols. Kafijai, kas paredzēta klientiem, jābūt pareizi pagatavotai. Klientam jāpiedāvā piens un cukurs, uz tasītes var pasniegt kādu konfekti, kuru, ideālā gadījumā, rotā jūsu firmas logo.
 
Lai pagatavotu lielisku kafiju, ar kuru pacienāt savus viesus un klientus, nav obligāti jābūt kafijas meistaram. Labs kafijas automāts visu darbu padarīs jūsu vietā. Kas jāpaveic jums – jārūpējas pienācīgi par pašu aparātu, lai tas savu funkciju pildītu bez starpgadījumiem.
 
Birojos, kur kafijas automātu izmanto daudz cilvēku, arī paši darbinieki, īpaša vērība jāpievērš kafijas automāta tehniskajam stāvoklim. Redzamā vietā vajadzētu novietot noteikumus, kas jāievēro, ja aparāts pieejams visiem darbiniekiem. Noteikti jārūpējas, lai aparātā tiktu pildīts labākais ūdens – ja birojā ir kaļķains ūdens, tad tas ātri aizkaļķos aparātu. Kafijas automātā lejiet tīru ūdeni, tādējādi paildzinot aparāta mūžu un arī kafijas garšu.
 
Izmantojiet tādu kafiju, kas paredzēta konkrētajam kafijas automātam. Nemēģiniet paši taisīt eksperimentus un pildīt automātā visu, kas ienāk prātā. Vislabāk kafiju iegādāties pie tā paša pārdevēja, kas apkalpo jūsu kafijas automātu.
 
Ja izvēlaties savas birojam kafijas automātu ar kapsulām, ņemiet vērā, ka kapsulas iegādājamas ļoti dažādas – pēc savas gaumes iespējams pagatavot arī kapučīno ar dažādām garšām vai citus kafijas dzērienus. Rūpējoties par saviem darbiniekiem noskaidrojiet, kāda kafija viņiem garšo labāk – tas atvieglos arī kafijas automāta izvēli.
 
Lai izvēlētos kafijas automātu birojam, jums varēs palīdzēt pieredzējuši konsultanti, kas mīl kafiju un ar to strādā dienu no dienas. Tie ir cilvēki, kas zina, kāda ir garšīga kafija un kā tā rodas – “Es mīlu kafiju” komanda palīdzēs ikvienam izvēlēties ne tikai kafijas automātus, bet arī piederumus kafijas pagatavošanai un baudīšanai, un arī pašu kafiju un dažādas tējas.
 
Kafijas automāts ir kā biroja sirds. Pie tā allaž satiekas kolēģi, lai padalītos, aprunātos, apspriestos un lai vienkārši pabūtu kopā. Tieši ar labas kafijas smaržu iesākas produktīva diena – padariet savu ikdienu labāku ar savu izcilo tasi svaigas kafijas.