Staburags.lv ARHĪVS

Īpašuma apdrošināšana – lai naktīs saldāks miegs

.

2018. gada 5. jūnijs 00:00

93
Īpašuma apdrošināšana – lai naktīs saldāks miegs

Iedomājieties – jūs iegādājaties nekustamo īpašumu, māju Saulkrastos netālu no jūras. Sajūsma par jauno pirkumu, prieks – izlemjat doties ceļojumā, lai nosvinētu veiksmīgu pirkumu. Tad, kad zvilnat pie okeāna, pēkšņi jums prātā ienāk rūgta doma, kas nomāc kā negaisa mākonis – mājai taču nav uzlikta signalizācija un sēta arī nav pietiekoši drošs sargs… Viss, turpmākais ceļojums ir sabojāts, jo vienīgā doma, kas prātā turas ir, lai tikai kāds neielaužas, lai tikai uz jumta neuzkrīt blakus augošais vecais koks … 

Kā laboties un šādus precedentus laikus novērst? Jums ir laikus jāiegādājas sava īpašuma apdrošināšana!
 
Īpašuma apdrošināšana neattiecas tikai uz nekustamo īpašumu. Īpašums ir arī kustamais – automašīna, piemēram. Visdrīzāk materiāli vērtīgākās lietas, kas jums pieder, ir māja vai dzīvoklis un automašīna. Laikus padomājiet par apdrošināšanu.
 
Apdrošināšanas process jau sen vairs kā nav sarežģīts. Ja agrāk vajadzēja doties uz apdrošināšanas brokeru kantori un lērumu papīru, veltīt tam visu dienu un daudz nervu, tad šobrīd tas viss nokārtojams pāris minūšu laikā ar interneta starpniecību. Apmeklējiet manapolise.lv, lai iepazītos ar aktuālo informāciju un izveidotu labāko piedāvājumu tieši savām vajadzībām! Viss notiek ārkārtīgi ērti un ātri. Jums nebūs jāpatērē laiks, kas šodien ir tik ļoti dārgs un svarīga ik minūte no tā.
 
Īpašuma apdrošināšana jums būs kā lietus mētelis lietainā dienā. Jā, var spīdēt saule un jums tas var šodien nenoderēt, bet kas zina, varbūt pēkšņi uznāk negaiss, par ko neviens nebrīdināja laika ziņās, un sabojā jūsu dārgāko uzvalku un matu sakārtojumu? Ja jums somā ir lietus mētelis, tad būsiet drošībā lai vai kādi laika apstākļi pēkšņi jūs nepārsteigtu.
 
Mēs visi vēlamies ikdienā nodrošināties pret visa veida nelaimēm. Ne visu varam paredzēt. Tomēr kurš cits par mums rūpēsies, ja ne paši? Kamdēļ atstāt uz ielas neapdrošinātu auto un cauru nakti nervozēt? Labāk savu īpašumu, kā kustamo, tā nekustamo apdrošināt un naktīs gulēt saldi – lai nav jāraizējas par sīkumiem, kas var pāraugt lielās problēmām un izdevumos.
 
Daudzi uzskata, ka vienkārši paveiksies. Nu kāda iespēja, ka nozags tieši manu auto, ka applūdīs tieši mans dzīvoklis? Jāsaka kā ir – tie, kas riskē, tie zaudē. Un tie, kas uzskata, ka apdrošināšana ir lieka naudas izšķiešana, ar laiku saprot, ka kļūdījušies. Vai tad labāk nav ieguldīt savā nākotnē, bērnos, izglītībā? Jā! Īpašuma apdrošināšana ir daļa no šāda ieguldījuma – ieguldījums nākotnei. Jūs maksājat par drošību un komfortu, arī par to, lai nav lieki jākreņķējas.
 
Īpašuma apdrošināšana jums palīdzēs gadījumā, ja tiekat apzagti, ja notiek kāda avārija, uz mājas uzkrīt koks, uznāk vētra, ugunsgrēks utt. Lai uzzinātu sīkāk, jūs varat sazināties ar manapolise.lv, kur zinoši konsultanti izstāstīs, kā notiek apdrošināšanas process, kādas formalitātes ir jāņem vērā un kāds piedāvājums būs jums piemērotākais. Lai neapmaldītos apdrošināšanas piedāvājumu jūklī, izvēlieties manapolise.lv. Šeit iespējams uzreiz elektroniski aizpildīt pieteikumu un pieteikt apdrošināšanu, netērējot lieki jūsu laiku – laiks ir nauda, mēs to zinām.
 
Apdrošināšana ir svarīga ik vienam. Ja jums ir kas dārgs, arī veselība un dzīvība – apdrošiniet to. Neaizmirstiet arī par ceļojumu apdrošināšanu un OCTA, kas ir obligāta ik vienam, kam pieder auto. Manapolise.lv iespējams uzzināt vairāk par to, kas jums patiešām nepieciešams.