Staburags.lv ARHĪVS

Laiks remontam! Kā iepirkties ērti un izdevīgi?

.

2018. gada 24. maijs 00:00

64
Laiks remontam! Kā iepirkties ērti un izdevīgi?

Ja esat iegādājušies jaunu īpašumu vai vēlaties atsvaidzināt esošo, noteikti ir laiks taisīt remontu vai veikt mājokļa kosmētiskās pārvērtības. Remonts bieži vien nedaudz biedē – tās ir lielas izmaksas, plānošana, ilglaicīgas neērtības, putekļi un trokšņi. Bet vai ir tik slikti? Kā ekonomēt laiku un naudu remonta laikā, par to šajā rakstā.

Vai jūsu mājoklī ir nepieciešams pamatīgs remonts vai pietiks tikai ar kosmētiskiem uzlabojumiem?

Ir ļoti daudz māju un dzīvokļu, kur remonts nav taisīts kopš laika, kad ēka nodota ekspluatācijā. Šāds remonts noteikti būtu jāatjauno, iespējams – jātaisa pavisam no jauna. Tas noteikti aizņems vairāk laika un līdzekļu, toties pēc tam ilgu laiku nevajadzēs satraukties par kanalizācijas problēmām, pelējumu un citām likstām.

Kosmētiskais remonts.

Bieži vien mājoklim pietiek, kad to skaisti “sačubina”. Atliek nomainīt tapetes un mēbeles, lai telpas izskatītos pavisam citādi - svaigi un moderni.

Jauna sadzīves tehnika.

Ja taisāt remontu virtuvē un vannas istabā, pie vienas reizes izmantojiet iespēju nomainīt sadzīves tehniku. Ja virtuvē ir novecojis ledusskapis – nomainiet to! Interneta veikals 220.lv piedāvā plašu sadzīves tehnikas izvēli – ledusskapji (skatīt https://220.lv/lv/tv-un-sadzives-tehnika/ledusskapji-un-saldetavas/ledusskapji), veļas mašīnas, kā arī viss, kas nepieciešams, lai labiekārtotu jūsu mājokli. Šeit jūs atradīsiet vienuviet tieši to, kas jums ikdienā vajadzīgs, lai dzīvotu komfortā un justos labi. Vienkārša pasūtīšana, ātra apmaksa un piegāde.
 
Lietoto preču veikali – vieta, kur atrast unikālas lietas!

Tas, kas unikāls, vienmēr ir modē, tāpat kā retro. Lieciet lietā savu iztēli. Agrāk bija apaļas formas ledusskapji, kādi bija sastopami katrā mājoklī. Ja vēlaties savu virtuvi ierīkot retro stilā, atrodiet šādu ledusskapi. Nedomājiet, ka jūs tik vienkārši atradīsiet autentisko, toties ir iespējams iegādāties pavisam jaunu, kuram ir tieši šāds dizains. Tāpat kā leģendārie Volkswagen busiņi – arī tos atsāka ražot, jo cilvēkiem patīk retro!
Runājot par lietoto preču veikaliem un komisijas preču veikaliem – tur iespējams atrast interesantas mēbeles pat ļoti labā stāvoklī. Ja jums ir iespēja, vecas mēbeles var atjaunot un padarīt par unikāliem dizaina elementiem.

Atcerieties – lai uzturētu savā mājoklī skaistu dizainu, jūs varat izvēlēties arī atjaunotas, lietotas vai “hand made” preces. Toties sadzīves tehnikugan vajadzētu iegādāties jaunu. Ja jums ērtāk šķiet iepirkties internetā, tad jums atliek tikai izvēlēties sev interesējošo preci un gaidīt, kad kurjers to atvedīs jums līdz pat namdurvīm.

Ja vēlaties uztaisīt kvalitatīvu remontu, jums vajadzēs labas darba rokas.

Ir lieliski, ja pašiem ir iespēja un prasmes, lai visu izdarīt saviem spēkiem. Tomēr, ja pašiem neizdodas, vajadzēs līgt profesionālus strādniekus. Esiet prātīgi, neņemiet darbā nepazīstamus cilvēkus – aptaujājiet draugus un paziņas, prasiet pēc atsauksmēm un rekomendācijām. Cik nav dzirdēti stāsti par krāpniekiem un liekēžiem. Meklējiet strādniekus tikpat rūpīgi kā auklīti savam bērnam.

Remonts ir liels solis.

Tas padara jūsu īpašumu vērtīgāku. Tas izmaina vizuālo izskatu un auru. Iekārtojiet savu mājokli tā, kā patiesi vēlaties. Ja gribat sarkanas sienas – krāsojiet! Galvenais, lai jums ir labi savās mājās. Neskrieniet pa veikaliem, izbaudiet tasi tējas un preces remontam un mājas iekārtošanai pasūtiet 220.lv. Baudiet savu brīvo laiku un nestāviet garās rindās – iepirkties internetā ir ērtāk un lētāk. 220.lv vienmēr izdevīgi piedāvājumi un bagātīgas atlaides.
Neatlieciet remontu uz vēlāku laiku, sāciet jau šodien, vismaz ar ideju, kādu jūs gribat redzēt savu mājokli.