Staburags.lv ARHĪVS

Ātrie kredīti – finanšu risinājums nestandarta situācijām

.

2018. gada 26. maijs 00:00

69
Ātrie kredīti – finanšu risinājums nestandarta situācijām

Vai Tavā bankas kontā ir nauda, kas atvēlēta speciāli pēkšņiem tēriņiem? Ja Tu ik mēnesi veic iekrājumus un pakāpeniski uzkrāj naudas rezerves, tas ir apsveicami, taču pieredze liecina – vairums cilvēku nav gatavi neieplānotām izmaksām. Ko darīt, ja pēkšņi salūzt mašīna, piemeklē slimība vai jādodas steidzamā braucienā? Viens no iespējamiem risinājumiem ir ātrie kredīti – finanšu pakalpojums cilvēkiem ar atbilstošu maksātspēju, bet bez iekrājumiem melnajai dienai. Vai gribi uzzināt par tiem vairāk? Tad turpini lasīt!

Ātrie kredīti internetā jeb nauda 15 minūtēs

Ātrie kredīti ir pieejami internetā, jo, atšķirībā no banku aizdevumiem, pieteikšanās, pieteikuma izvērtēšana un naudas pārskaitīšana notiek tikai elektroniski. Kāpēc tā? Iemesli ir pavisam vienkārši:
visi ātrie kredīti ir samērā nelieli aizdevumi ar kredītlimitu līdz 500 – 700 eiro;
ātrajiem kredītiem ir fiksēta procentu likme;
kredītvēstures un maksātspējas pārbaude notiek elektroniski, ar dažādu datubāžu  palīdzību;
aizdevumi tiek izsniegti uz īsu termiņu, parasti līdz nākamajai algai.

Ātrie kredīti visi kā viens ir izstrādāti pēc vienotas shēmas. Lai saņemtu naudu, Tev jāveic trīs soļi:
aizpildi kredītpieteikumu aizdevēja mājaslapā;
pārskaiti jaunā klienta reģistrācijas maksu;
sagaidi atbildi un pozitīva lēmuma gadījumā saņem naudu 10 – 15 minūtēs.

Pieteikšanās ātrajiem kredītiem ir vienkārša, taču pirms pieteikuma nosūtīšanas ikvienam potenciālam aizņēmējam jāizvērtē kredīta nepieciešamība un savas iespējas atmaksāt aizdevumu. Apsver pieteikšanos kredītam tikai tad, ja:
nav iespējas iegūt naudu citur;
Tavi ikmēneša ienākumi ir regulāri un pietiekami lieli, lai norēķinātos ar kreditoru termiņā;
nauda ir vajadzīga svarīgam un neatliekamam pirkumam, nevis izklaidei un  impulsīviem tēriņiem.

Ātrie kredīti ir standartizēts pakalpojums, taču ikvienam aizdevumam ir savas nianses. Turpini lasīt un uzzini, par ko ir runa!

Ātrie kredīti tuvplānā: kā atrast sev piemērotāko?
Papildus parastam ātrajam kredītam, ko var saņemt aizdevējs ar pozitīvu kredītvēsturi un stabiliem ienākumiem, ir daži citi ātro aizdevumu paveidi, piemēram:

ātrie kredīti ar negatīvu kredītvēsturi. Pagātnes parādi ietekmē ikviena cilvēka kredītvēsturi. Pie dažiem kreditoriem ir pieejami arī ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi, taču tiem var būt augstāka procentu likme;

ātrie kredīti bez darba vietas. Lai saņemtu aizdevumu, aizņēmējam jābūt regulāriem ienākumiem. Parasti tā ir darba alga, taču daži aizdevēji piedāvā kredītus arī pensionāriem un cilvēkiem, kuri nestrādā, bet saņem pasīvo ienākumu;

ātrie kredīti ar parādsaistībām. Ja aizņēmējam ir parādsaistības citā kredītiestādē, bet nav parādu un kavētu termiņu, viņš var pieteikties vēl vienam kredītam. Taču šajā gadījumā sava maksātspēja un jauna kredīta nepieciešamība jāizvērtē divtik uzmanīgi.

Orientēties ātro kredītu nozarē ir viegli, ja precīzi zini, kāds aizdevums ir nepieciešams. Bet, ja Tevi māc šaubas vai gribi uzzināt par šo pakalpojumu vairāk, izmanto īpašu tiešsaistes palīgu – vietni Comparo.lv!

TOP ātrie kredīti Latvijā

Portāls Comparo.lv piedāvā salīdzināt un atlasīt ātros kredītus visās kategorijās. Apmeklē Comparo.lv, ja Tevi interesē ātrie kredīti:
ar 100% atlaidi komisijas maksai;
ar sliktu kredītvēsturi;
no 18 gadu vecuma;
bez darba vietas.

Visi ātrie kredīti internetā ir apkopoti parocīgās salīdzināšanas tabulās. Aizdevēju apraksti un lietotāju stāsti palīdzēs lietotājam veikt zinošu un gudru izvēli.
Taču tas vēl nav viss – Comparo.lv mājaslapā salīdzināšanai pieejami ne tikai ātrie kredīti, bet arī citi aizdevumi, kā arī dažādi ikdienā noderīgi pakalpojumi. Izskatās interesanti? Tad nezaudē laiku un ienāc Comparo.lv!