Staburags.lv ARHĪVS

Ir laiks vasaras riepām – plašs piedāvājums MMKserviss.lv

.

2018. gada 30. marts 10:35

214
Ir laiks vasaras riepām – plašs piedāvājums MMKserviss.lv

Katrs labs šoferis vienmēr patur prātā, ka 1.marts ir datums, kad Latvijā atļauts braukt ar vasaras riepām. Protams, katrs labs auto vadītājs patur prātā arī to, ka tas ir tikai datums un viss atkarīgs no ceļa seguma. Vasaras riepas drīkst izmantot līdz 1. decembrim, tādēļ svarīgi izvēlēties kvalitatīvas un drošas riepas, ko izmantosiet šajos mēnešos. Riepas vasarai varat izvēlēties MMK Riepu servisā, kur pieejamas jebkuras klases un izmēra riepas, kas piemērotas Jūsu auto.

Ņemot vērā to, ka automašīnas riepu izvēle ir lielā mērā saistīta ar daudz un dažādiem ikdienas faktoriem, MMK riepu servisa darbinieki palīdzēs tikt galā un izvēlēties atbilstošākās un piemērotākās riepas automašīnai ikdienas lietošanai vidē kādā auto tiek izmantots. Servisa darbinieki ne tikai ieteiks labāko riepu komplektu Jūsu auto, bet vajadzības gadījumā to arī piemontēs. Katram ražotājam vasaras riepas atšķiras, tādēļ noderēs profesionāļa konsultācija, lai noskaidrotu sev labāko piedāvājumu.

Piedāvājums.
Piedāvājumā ir visa veida riepu izmēri, lai sev vajadzīgo atrast varētu ikviens, kuram nepieciešams iegādāties jaunu riepu komplektu savam automobilim.
R16 riepas.

Viens no populārākajiem riepu izmēriem. MMK riepu servisā ir iespējams iegādāties visa veida R16 riepas jūsu automašīnai. Pieejamas gan jaunas, gan atjaunotas visu populārāko ražotāju riepas.

R17 riepas.
Otrs populārākais automašīnas riepu izmērs ne tikai Latvijā, bet arī daudzviet citur pasaulē. R17 riepas parasti varam atrast lielākajai daļai vieglo pasažieru auto un minivenu. Konsultācijas laikā noskaidrosiet, kāda veida R17 riepas ir piemērotas Jūsu automašīnai, tādēļ nevajag uztraukties, ja uz riepu servisu dodaties bez iepriekšējām zināšanām.

Ceļi, pa kuriem ikdienā pārvietojaties ar auto, kuram tiek meklētas riepas, ir viens no noteicošajiem faktoriem, kas nosaka riepu izvēli. Ir iespējams piemeklēt gan riepas, kas ideāli paredzētas grants un lauku ceļiem, gan šosejai un pilsētas ielām. Iespējams iegādāties arī riepas, kas ir universālas. Noteikti nevajadzētu ar ziemas riepām braukt cauru gadu, lai ietaupītu naudu vai kāda cita iemesla dēļ. Ziemas un vasaras riepas atšķiras ne tikai funkcionāli, bet arī materiāls un daudzi citi aspekti ir atšķirīgi. Pieejamas arī vissezonas riepas, taču, pirms to iegādes iesakām noskaidrot, vai tās ir piemērotas braukšanas ceļiem un automašīnai.

Akcijas un izpārdošana.
Ja nepieciešamas vasaras riepas, izpārdošana noteikti ir labākais veids kā iegādāties savai automašīnai jaunu riepu komplektu. MMK riepu serviss saviem esošajiem un topošajiem klientiem piedāvā patīkamas cenas Hankook, Goodyear, Nokian, Michelin un daudzu citu populāru zīmolu riepām.