Staburags.lv ARHĪVS

Notiks Vecumnieku novada pavasara kauss spiningošanā tautas klasē

Agris Rāgs

2018. gada 27. marts 12:31

230
Notiks Vecumnieku novada pavasara kauss spiningošanā tautas klasē

JAUNĀKĀ INFORMĀCIJA — REĢISTRĀCIJA IR PĀRTRAUKTA!

10. aprīlī pasākuma organizators Agris Rāgs informēja, ka pieteikušies 56 makšķernieki — maksimālais skaits, līdz ar to reģistrācija ir pārtraukta!

***

Lai popularizētu neolimpisko sporta veidu attīstību Vecumnieku novadā,  Vecumnieku novada dome sadarbībā ar biedrību “Carp Team Latvia”, biedrību „MB Carp Collection Latvia” un lauku tūrisma un atpūtas parku “Makšķernieku paradīze” 2018. gada 14. aprīlī rīko jau par tradīciju kļuvušās sacensības spiningošanā tautas klasē.

Sacensības notiks Vecumnieku novada Valles pagastā atrodošā lauku tūrisma un atpūtas parka „Makšķernieku paradīze” ūdenskrātuvē. Sacensību sākums plkst. 08:00 ( ierašanās sacensību vietā no plkst. 07:00 līdz 07:45 ). Pēc sacensībām – no plkst. 13:00 – „Paradīzes” zupas baudīšana, ap plkst. 13:30 – uzvarētāju apbalvošana.

Reģistrēties dalībai sacensībām varēs:
- aizpildot pieteikuma anketu dalībai sacensībās, kuru varēs atrast mājas lapā www.vecumnieki.lv un www.makskerniekuparadize.lv;
- reģistrējoties lauku tūrisma un atpūtas parka “Makšķernieku paradīze” veikalā;
- sūtot pieteikumu uz e-pastu: burtukalps@inbox.lv;
- reģistrējoties sacensībām, OBLIGĀTI jānorāda dalībnieka vārds, uzvārds, tālruņa numurs un e-pasta adrese.

Kā reģistrācijas apliecinājumu saņemsiet apstiprinājumu savā e-pastā.

Dalībnieku skaits ir ierobežots ūdenskrātuves specifikas dēļ ( maksimāli varēs startēt 60 dalībnieki ). Tiklīdz būs sasniegts maksimālais dalībnieku skaits, reģistrācija tiks pārtraukta un informācija ievietota www.vecumnieki.lv un www.makskerniekuparadize.lv mājaslapās. Ja esat reģistrējušies dalībai sacensībās, bet kādu iemeslu dēļ netiekat uz sacensībām, lūgums  paziņot organizatoriem telefoniski!

Sacensību organizatoru vārdā – Agris Rāgs, tālr. 22020640, agris.rags@vecumnieki.lv