Staburags.lv ARHĪVS

BTA otro gadu pēc kārtas atzīta par iekārojamāko darba devēju apdrošināšanas nozarē

BTA

2018. gada 26. marts 12:18

79
BTA otro gadu pēc kārtas atzīta par iekārojamāko darba devēju apdrošināšanas nozarē

Patīkamas emocionālās vides veidošana uzņēmumā un nemitīga darbinieku motivācijas programmas uzlabošana ļāvusi apdrošināšanas akciju sabiedrībai “BTA Baltic Insurance Company” (turpmāk BTA) otro gadu pēc kārtas kļūt par Latvijas labāko un visvairāk iekāroto darba devēju apdrošināšanas nozarē darba ņēmēju skatījumā. Turklāt labāko darba devēju pārstāvju komentāri apliecina apdrošinātāju augsto ietekmi uz pārējām nozarēm, jo strādājošo attieksmi pret darba devēju lielā mērā nosaka tas, cik labu veselības apdrošināšanas polisi tas spēj piedāvāt.

2017. gada aptaujā visu nozaru uzņēmumu konkurencē BTA gada laikā pakāpusies par divām pozīcijām un ieņem 10.vietu, kā arī iekļuvusi starp Top 5 iekārojamākajām darba vietām to strādājošo grupā, kuri mēnesī saņem neto algu no 500 līdz 1200 eiro.

«Laikā, kad Latvija piedzīvo vienu no zemākajiem bezdarba līmeņiem un konkurence par labiem darbiniekiem saasinās, šāds strādājošo novērtējums ir nepārprotams signāls, ka labākie apdrošināšanas speciālisti strādā BTA, un tas dod mums iespēju sniegt klientiem viskvalitatīvākos apdrošināšanas pakalpojumus,» komentē BTA valdes priekšsēdētājs Jānis Lucaus.

BTA augstā
novērtējuma pamatā ir pastāvīga gādāšana par pozitīvu mikroklimatu un darbinieku komfortu. Uzņēmumā, kas Latvijā nodarbina 500 darbiniekus, tiek pievērsta liela uzmanība strādājošo iekšējās motivācijas veicināšanai un piederības sajūtas stiprināšanai. Īpaši tiek piestrādāts pie jauno darbinieku integrēšanas komandā un patīkamu emociju raisīšanas, piemēram, vadībai klātienē sveicot darbiniekus jubilejās, piešķirot brīvdienu dzimšanas dienā un papildu apmaksātu atvaļinājumu.

Interneta personāla atlases uzņēmuma CV-Online Latvia veiktajā pētījumā, aptaujājot gandrīz 7000 strādājošo, noskaidrots, ka darbinieki darba vietas izvēlē ņem vērā, vai atalgojums ir motivējošs, kāds ir vadības darba stils, attiecības ar kolēģiem un karjeras izaugsmes iespējas. Savukārt daudzu uzņēmumu vadītāji par svarīgu rīku darbinieku apmierināšanas vairošanai uzskata veselības apdrošināšanas polises piešķiršanu.

Par BTA

Apdrošināšanas akciju sabiedrība „BTA Baltic Insurance Company” ir nozīmīgākā apdrošināšanas sabiedrība Baltijā, kas piedāvā plašāko nedzīvības apdrošināšanas pakalpojumu klāstu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. BTA lielākais akcionārs ir „Vienna Insurance Group AG” ar 190 gadu ilgu pieredzi apdrošināšanas nozarē. Šajā grupā ietilpst vairāk nekā 50 apdrošināšanas sabiedrības 25 valstīs, un tajā strādā 25 000 darbinieku. „Vienna Insurance Group AG” ir izteikts līderis pārstāvētajos tirgos Eiropā ar augstu finansiālās stabilitātes novērtējumu — „Standard & Poor’s” A+ (stable outlook) —, kura akcijas tiek kotētas Vīnes un Prāgas biržā.