Staburags.lv ARHĪVS

Kredits247.lv: Jūsu sabiedrotais ne-banku aizdevumu pasaulē

.

2018. gada 22. marts 00:00

48
Kredits247.lv: Jūsu sabiedrotais ne-banku aizdevumu pasaulē

Kā jūs pieņemtu lēmumu par labāko ātrā kredīta piedāvājumu, ja  šodien Latvijas kredīti un to sniedzēji tiek pārstāvēti tik plašā skaitā? Kas jums ir pats noteicošākais kredīta izvēlē? Brīžos, kad esat nolēmuši veikt kādu apjomīgu pirkumu, ko nevarat veikt patstāvīgi ar vienu maksājumu, bet gan labprātāk izmantotu starpnieku šādam darījumam – ātro kredītu? Kā noteikt, kurš no visiem kredītu tirgū esošajiem ne-banku kredītdevējiem ir pats godīgākais un jums kā patērētājam arī pats draudzīgākais?

Šeit atbilde ir tikai viena, jo pats labākais veids, kā tikt pie labākajiem kredītu piedāvājumiem, ir izmantot tiešsaistes rīku, kas paredzēts tieši šim nolūkam – būt par padomdevēju kredītņēmējiem. Šis rīks ir atrodams visos ātro un ne-banku kredītu salīdzināšanas portālos. Šeit mēs nonākam pie nākamās dilemmas – kā izvēlēties īsto no salīdzinošajiem portāliem? Ja meklējat kredītu salīdzināšanas portālu, kam tirgū ir vislielākā pieredze, tad jums ir jādodas uz portālu – www.Kredits247.lv. Mēs esam pārliecināti, ka Kredits247.lv būs pati pirmā izvēle līdzīgu portālu vidū, jo te atradīsiet apkopotus itin visus Latvijā šobrīd reģistrētos ne-banku kredītu sniedzējus, kam pievienoti plaši apraksti par sniegtajiem piedāvājumiem, to klāstu un atsauksmēm no klientiem, kuri izmantojuši konkrētā aizdevēja pakalpojumus. Ja apmeklēsiet tikai šo vienu portālu, jūs sev būsiet ietaupījuši pamatīgu laika sprīdi, ja runa ir par īstā  un jums vispiemērotākā aizdevuma devēja izvēli.

Jau septiņus gadus kredits247.lv kā kredītu salīdzināšanas vietne tiešsaistē sniedz savus pakalpojumus klientiem. Portālam ir uzkrāta ievērojama pieredze ātro kredītu lauciņā, tāpēc droši var teikt, ka tas ir viens no izmantotākajiem portāliem Latvijā, ļaujot klientiem izsijāt viņu maciņiem visizdevīgākos ātro kredītu piedāvājumus. Tiešsaistes vietne ir pieejama ikvienam interesentam septiņas dienas nedēļā un darbojas pilnas 24 stundas diennaktī, nodrošinot aktuālu un mūsdienīgu finanšu informāciju patērētājiem. Septiņu darbības gadu laikā, vēl bez kredītu salīdzināšanas, kredits247.lv ir aizsācis arī finanšu bloga sadaļu, kurā vairākas reizes mēnesī tiek publicēta interesanta un mūsdienīga satura informācija par personīgajām finansēm. Šo sadaļu noteikti ir vērts apmeklēt, ja meklējat iedvesmu tam, ka uzlabot savu personīgo finanšu situāciju un ļaut saviem naudas līdzekļiem augt.

Pie Kredits247.lv neatradīsiet neko lieku vai tādu, kas nevarētu jums noderēt pareizā lēmuma pieņemšanā, jo te jūsu uzmanība tiks akcentēta uz pašu svarīgāko – visu, kas jums ir jāzina par kredītņēmēju un kredītdevēju savstarpējām saistībām. Bez tam, tas tiek pasniegts viegli saprotamā veidā, ar intuitīva mājaslapas interfeisa palīdzību. Ar mājaslapas palīdzību jums ir iespēja salīdzināt ātros aizdevumus, patēriņa aizdevumus, lielus ilgtermiņa aizdevumus un arī auto līzingus. Zem katra no pieminētajiem kredītu veidiem jūs atradīsiet tikai pašu svarīgāko un aktuālāko informāciju par kredītdevēju piedāvājumiem attiecīgajā kredītu tipā.

Savus salīdzinājumus varēsiet veikt, izmantojot šos parametrus:

pēc kredītdevēja oficiālā un pilnā uzņēmuma nosaukuma (papildus – arī norādīts īsceļš uz kredītdevēja oficiālo tiešsaistes vietni);

laika posms, kurā izvēlēto kredītu iespējams saņemt;

vai šādu kredītu kā pirmo varēsiet saņemt arī bez maksas, t.i., bez uzrēķinātajiem procentiem;

cik apjomīgs var būt šis kredīts, ja tam piesakāties pirmo reizi;

kāds ir maksimālais izvēlētā kredīta summas lielums;

kādi ir kredītņēmēja vecuma un citi ierobežojumi;

vai kredītdevējs ir daļa no Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas reģistrētajiem biedriem (kas palielina tā uzticību un godīgumu);

kā arī kredītdevēja darba laiks un kredīta piešķiršanas darba laiks.

Ar aprakstīto parametru un vēl arī citu mērauklu palīdzību Kredits247.lv portālā spēsiet piemeklēt salīdzinošus kredītu aprakstus jebkuram no izvēlētajiem aizdevuma veidiem, vai tas būtu ilgtermiņa kredīts Rīgā, Valmierā vai Liepājā, jo lielākā daļa aizdevēju piedāvā savus pakalpojumus tiešsaistē – neatkarīgi no jūsu atrašanās vietas. Portāls piedāvā kredītdevēju piedāvājumus izkārtot jums vēlamajā veidā – alfabētiski, dilstoši vai augoši.